lørdag 10. september 2016

Endelig helg


Det er ikke bare jeg som har gledet meg til helg denne gangen. Uka som har gått har vært forholdsvis aktiv, men i går tror jeg egentlig jeg kunne blitt i senga. Det meste skjærte seg og gikk galt. Siden det er ny måned så er det både månedsavslutning og lønnskjøring. da er det en fordel at en får tak i det en trenger. I går fikk jeg feilmelding når jeg skulle lese inn filene fra banken og når jeg skulle hente inn reiseregningene til lønnssystemet. Litt manuelle løsninger, men håper ulykken ikke henger ved til neste uke.


På torsdag fikk jeg hjelp av Kenneth til å fikse bilen, kjekt med en sønn med tilgang til løftebukk. Men når vi fikk opp bilen så viste det seg at en måtte ta den innenfra avlikevel. Eneste feilen var at gummislangen var tett. Så nå har jeg aircondisjon igjen uten at det blir vått inne i bilen. 


Etter jobb i går ble det både handling og husvask, så nå er det bare å nyte helga.


Siden det blir cachetur til Tigerstaden på onsdag så har jeg så smått startet med å finne de med fleste favorittpoeng. Når det er så store mengder av cacher å ta av så må man plukke ut de som er litt spesielle, så får en heller tilfeldig ta de andre som ligger i nærheten.


Det får bli en skautur i havna i dag siden det småregner og ikke er det helt store turværet. Kjekt å tilbringe litt tid med Leif når han er hjemme i helga.


Lady og Tessy


Sognafarets Black Playmouth Savoy "Lady"


Sognafarets Fore your eyes only "Tessy"


Occis Beginners Luck "Ronja"


O'Flanagan Caffe Robusta "Malin"


Almanza Eye-Witness "Monuty"

1 kommentar:

  1. Åh, vilka tjusiga namn alla har! Jag heter bara Ludde jag. Lycka till med cacherna... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...