lørdag 17. september 2016

Kolbotn by morning...

 

I dag sto jeg tidlig opp for ferden skulle gå til Kolbotn på seminar med Kennel klubben, "Født sånn, eller blitt sånn?"  Foredragsholderne var av litt varierende kvalitet, men noe av det var veldig interessant. Blir nok en interessant dag i morgen også. 


Jeg hadde ikke peiling på hvor Kolbotn kulturhus var, så jeg beregnet litt i overkant god tid. Den gode tiden ble godt utnyttet med caching i sentrum. Jeg parkerte 75 meter unna første cache, så da var det bare å logge den før jeg startet lokaliseringen av cachen ved kulturhuset. Siden jeg hadde en time å gå på, så ble det en runde på de nærmeste. Noe som resulterte i hele seks stykker. Jeg fant alle jeg kikket etter, så jeg var godt fornøyd og like rein som når jeg reiste hjemmefra. Det er i allefall ikke hver gang en er når en er på cachetur. 


Godt jeg ikke er helt på dette stadiet, da må en begynne å bli i rimelig dårlig form. Hele Oslo var full av slik reklame i forskjellig variasjon når vi var der på onsdag.


Rett nedenfor Kolben var det en brygge som var helt cella med ender. De satt mer eller mindre å småsov, så jeg vekket dem når jeg listet med nærmere for å ta bilde av dem. Jeg savnet kamera mitt med muligheten for å zoome dem inn. Spørs om jeg får ta med meg det i morgen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...