søndag 16. oktober 2016

Søndagstur


Når en kommer til Søndre park så skulle en neimen ikke tru at det er midt i oktober. Rosene står i full blomst og jammen er det ikke plenty av knupper på dem også. Nå vår i møte kanskje?


Badetemperaturen ble ikke sjekket for en gangs skyld og Mounty syntes jeg var skikkelig kip. Jeg hadde trodd det hadde vært mer høstfarger i parken og ved stien langs elva, men jeg må nok vente ennå litt på det. Hadde tenkt å ta noen bilder av hundene med skikkelig høstfarger og mye løv på bakken. Må nok følge med framover så ikke parkvesenet blåser de bort før jeg rekker å ta noe bilde. Det gjorde de i fjor.


Noen få kvister fant vi da som var skikkelig røde. Møtte noen undelige folk også, kan ikke skjønne at de synes flexibånd er en lur ide... Ikke har de vett på å dra til seg bikkja si heller, flexibåndknute rundt meg og mine hunder er jeg ikke interessert i i det hele tatt. Noen ganger roper jeg til dem at de må dra til seg bikkja si så den ikke blir biti. Det funker bra når jeg har med andre enn Ronja. Den skal jo bare leike får jeg til svar, nei mine skal ikke leike med hunder til dumme folk, 


Men derimot om de kan te seg med bikkja si så kan jeg både stoppe for en prat og la hundene få både hilse og leike litt. I morgen er det ny arbeidsdag og en rolig uke forhåpentligvis. Da blir det tid til litt rydding og avstemminger som ikke er så nødvendige i forbindelse med månedsavslutningen. Hadde egentlig tenkt å cache litt på vei hjem fra Gardermoen i dag, men det ble med tanken. Skal jo på cachetur på onsdag med Åse, så får jeg se om jeg får plassert ut noen flere cacher til adventskalenderen min. Har jo vel en måned igjen, men tiden går utrolig fort når en har en tidsfrist. Må få på noen vinterdekk snart også, plutselig en morgen så er det snø på bakken når jeg skal på jobb.


Så var det på tide å finne bilen, så vi kunne ta en luftetur med de tre som var igjen hjemme hos Patran. Etter det så har det vært en fryktelig rolig ettermiddag i regnvær. Småfuglene har fått påfyll i huset sitt og litt annet på et par spikre. Da koser nok de seg også noen dager før det blir tomt hos dem.

Ha en flott ny uke!

1 kommentar:

  1. Här hemma har vi gott om höstfärger, men husse är lite slö med kameran... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...