fredag 18. november 2016

Nå må folk dempe seg



Nå må folk se til å dempe seg, sier politiet oppgitt. Da må faenmeg politiet og Mattilsynet gjøre jobben sin, svarer folket oppgitt!

"Torsdag ble en video av en ung kvinne som drar i, spytter, skriker til og oppfører seg svært aggressivt mot hundene sine lagt ut på sosiale medier. «Jeg klipper av deg tunga hvis du ikke slutter med den sleikinga di», sier kvinnen til en av hundene. Klippet har skapt sterke reaksjoner på sosiale medier hos flere titalls tusen som har delt og sett videoen. Flere kaller kvinnen for dyremishandler, og i kommentarfeltet snakker folk om å bryte seg inn hos familien for å hente ut hundene.

Den unge kvinnen er fra Akershus, og familien hennes bekrefter at hun har mottatt en rekke trusler etter at videoen, som er fra tidligere i år, ble lagt ut på nett. – Jeg har sett denne videoen tidligere, og min datter oppfører seg helt uakseptabelt i den. Det er ikke sånn vi behandler hundene våre. Hun har beklaget det og lovet at det ikke skal skje igjen. Det siste døgnet har vært et helvete, sier den unge kvinnens mor til TV 2."

Resten av saken hos Tv2 kan du lese HER. Romerikes Blad HER. VG HER

I mai var Mattilsynet på Romerike på besøk hos familien. Fredag morgen var de tilbake etter at familien hadde bedt dem om enten å hente hundene eller å komme å renvaske dem.

De sier det ikke er tvil om at oppførselen i videoen er over streken og bryter med dyrevelferdsloven. Dette er likevel ikke grunnlag nok til å ta fra dem dyrene. Da vi var på inspeksjon fredag var dyrene harmoniske, de søkte kontakt, de satt fint i fanget til eierne, sier veterinær og seinorinspektør i Mattilsynet Dag-Erik Ruud til TV 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...