fredag 2. desember 2016

Adventskalender


Nå er adventskalenderen i Geocaching igang. Det er nesten like spennende for med som de som er på leiting om hvor lang tid de bruker på å få løst mysteriet og ikke minst funnet cachen, Jeg har nå elleve ferdig godkjente cacher så jeg er i god gang. Planen er noen utlegg til nå i helga som er litt mer avanserte, utførselsmessig.


På de loggene som har kommet inn så virker det som folk setter stor pris på jobben jeg har lagt ned på de to første cachene iallefall. 6 logger på første desember og 3 logger på dagens luke. En som ikke fant den, så det blir spennende å se hvor lang tid det tar før løsningen er i boks der også.


Huset er litt adventspyntet, med stjerner i vinduene og julegran på gårdsplassen. Har liksom fått litt julestemning smått om, og jeg tror nok det kommer mer og mer julestemning etterhvert som juleloggene tikker inn. Jeg har jo så mange ideer, men kanskje ikke helt alt jeg trenger av utstyr eller steder som egner seg å komme fram om det skulle komme en meter snø. Hittil så har snøen uteblitt stort sett, bare noen cm som ligger rundt om. De er i tillegg stein harde.


Det er litt gøy å stå for hele planleggingen selv på denne adventskalenderen, alle utlegg og koordinater. Jeg kan avsløre med en gang at det slett ikke bare blir mysteriecacher, men både tradisjonelle og multicacher. Det er et par som jeg gleder meg til å lese loggene til når de er funnet. Noen er nok noe verre enn de ser ut til ved første øyekast.


Jeg får logge nye når jeg er ferdig med mine egne utlegg og har fått de godkjente. Et par stykker jeg har måtte flytte litt, det er jo litt trasig når det er en mysterie eller multi. Da er det slett ikke bare å justere noen meter eller hundre. Det er det som er dumt at du ikke får noe forvarsel om du er for nære løsningen på en multi eller mysterie du ikke har løst selv ennå. Jeg har også gått litt inn for å spre disse cachene rundt om i distriktet slik at det ikke bare er de samme som har en fordel ved FTF jakt. De blir ikke publisert på samme tidspunkt hver dag heller, for å øke spenningen for de som skal finne dem.

Go' cache helg! 😰

6 kommentarer:

  1. Spennende 😊. Har løst de to første, takk for forståelig mystery😊, og regner med å ta en tur på mandag og se om jeg har regnet riktig 😊. Veldig imponert over at du legger ut alle disse 😊. Gleder meg til fortsettelsen 😊

    SvarSlett
  2. Imponerende og spennende, flott at noen har pågangsmot og tiltakslyst, vi bøyer oss i hatten og gleder oss til denne adventstiden!

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt jobb, men det er jo gøy når det er så mange som setter pris på det, og skriver flotte logger.

      Slett
  3. Veldig bra initiativ, har dessverre ikke vært hjemme for å kunne løse de, men får se på de etterhvert. Godt jobbet !!!

    SvarSlett
  4. Må si jeg er imponert over at du legger ut en hel adventskalender aleine. Men samtidig så blir det jo en spennende adventstid for deg også. Alltid spennende å vente på de første loggene. Det blir spennende å se hva du finner på. Men siden jeg er elendig på Mystery så er jeg glad for at du bor såpass langt unna ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...