onsdag 7. desember 2016

Desembers første cache


Jammen var jeg ikke heldig på jobben i år, der hadde julenissen vært innom meg med en sjokoladeadventskalender! Da blir det straks litt triveligere å komme dit om morgenen. Prøver å vente med den å spise biten til det nærmer seg lunsj, men det går stort sett skeis...


Åse har lagt ut en julecache så vi andre skal ta oss en liten hvil i julestria, og siden jeg var sånn geocachingnærheten, så plukket jeg med meg månedens første cache når jeg avlikevel var på de kanter. I allefall nesten. Der var det julegodter, og siden Ronja ikke skal ha slike godter, ble det jammen meg to på meg gitt.


Forseggjorte cacher setter vi alltid pris på, så nå ble det skikkelig julestemning. Til tross for øsende regnvær og seks kuldegrader, så glimtet det til med litt nissestemning.


Ronja trengte tur og siden vi allerede var blitt rimelig våte så tok vi nabo cachen også. Dagens oppdrag var å få lagt ut resten av adventskalenderen, men jeg har ikke fått E-bay-tingene ennå, så jeg har gjemt igjen de tre siste cachene. Hadde vært gøy å fått litt ekstra stæsh på julaften i alle fall. 


Nesten opp på toppen av gamlebakka til Ringkollen i regnvær, så var det kanskje ikke så rart de kikket litt på meg når jeg var innom på Rema og handlet etterpå. Man blir like skitten av å legge ut cacher som en blir av å lete etter cacher. Når jeg skulle dusje når jeg kom hjem for å få på meg noen varme tørre klær etterpå, så skjønte jeg jo hvorfor de tittet litt. Jeg hadde litt kvister i håret gitt. Kan ikke skjønne det.


Kunne vært flott utsikt her etterhvert, men får ta resten av Gamlebakka en dag det er solskinn, så kan det bli noen flotte utsiktsbilder forhåpentligvis.


Hele bilen fikk et lag av is over hele seg. Foran var det mange cm tjukt.


Hele juletreet ute har også fått et lag med is på seg.


Jeg har fått meg en ishage, full av isskulpturer.


Ha en flott kveld, så skal jeg sitte å vente på nye logger for adventskalenderen min...


2 kommentarer:

  1. Näe, fy för att vara ute i sånt regnväder! Kan man inte gömma och leta cacher inomhus? Gärna såna med mycket hundgodis i... Kramis!

    SvarSlett
  2. Åh, sägre matte, en sån adventskalender alltså...
    Vi tycker att du klär väldigt bra i den där hårprydnaden!! Ser julfint ut! :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...