fredag 23. desember 2016

Juleferie


Endelig er nedtellingen over og det er ferie! Hadde tenkt å vaske bilen før jeg dro hjem i dag siden det er mildvær, men det hadde tydeligvis resten av Ringerike også. Dermed forble min bil skitten litt til, ikke sikkert det er like mye kø i romjula. 


Det skal bli godt å ha fri hele romjula. Ikke har jeg noen vesentlige planer heller, så det blir skikkelig slaraffenliv. Med Merethe og Marius hjemme til jul, så mangler det bare Kenneth, men han skulle ikke hit julaften. Siden vi skal være hos mamma og pappa i morgen kveld så kan jeg ta med hundene på en skikkelig langtur så de får løpt fra seg til kvelds. 


Lady lurer på om det blir noen julegaver på henne også... Etter sjekkinga av julegavene å dømme så tror jeg hun er rimelig sikker på at ikke alle gavene er til meg...


Tessy er overlykkelig over at Merethe har kommet hjem til jul. Da er det full rulle og dobbeltsenga blir en anelse liten. I og med at Marius har tenkt å ligge der også... 


Nå som et nytt år nærmer seg så burde man kanskje sette opp en liten liste over ting som man skal gjennomføre eller unngå. I år er jeg ganske blank både på listen over hva man skal eller ikke skal... men det er ennå en uke å tenke på. 


Ha en fredelig julefeiring for å lade opp til et nytt aktivt år!

4 kommentarer:

  1. God Jul och Gott Nytt år önskar vi er

    SvarSlett
  2. Tack för hälsning på min blogg! Hoppas ni får en lugn och fin jul allesammans!

    SvarSlett
  3. God Jul och Gott Nytt År! Det var jättekö till biltvätten här också så husse får nog spola av bilen själv i mellandagarna. Jag tror inte du behöver skriva en massa listor inför det nya året. Det blir nog en hel del gjort i alla fall. Min husse klarar sig bra utan och har ändå fullt upp hela året. Matte skriver listor till honom ibland, men det verkar inte hjälpa så mycket... Kramis!

    SvarSlett
  4. God jul til deg og alle dine, Lillian ☺️

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...