fredag 6. januar 2017

Impulsiv, nja...


Jeg hadde ingen planer om ny sofa med det første, jeg tenkte jeg skulle ha meg fire stoler og et lite bord på sikt. Men slikt er svindyrt, og siden kamera er første prioritet så var møblement lagt på hylla.


Etter lunsj var jeg så smått innom på FB en tur for en rask oppdatering. Da var det jammen en venn av meg som hadde delt en salgs annonse fra Finn.no. Der var sofaen som jeg har kikket etter lenge, en god gammeldags skinnsofa med forholdsvis høy rygg. Myk og god som man synker ned i og virkelig kjenner at en sitter i.


Til min store overraskelse så var det faren hennes som skulle selge sofaen og tilfeldigvis jobber jeg sammen med han. Da var det ingen betenkeligheter, jeg forsvant ut i produksjonen og fikk raskt konstatert at sofaen ikke var solgt. Så da ble den min. Jeg avtalte at jeg kunne hente den i ettermiddag etter jobb,da han skulle hente ny sofa rett etter jobb. Siden Leif kjører lastebil om dagen, så var det bare å høre med pappa om hjelp til henting. Jeg måtte ha noe som jeg kom meg rundt huset med, så jeg kunne ta den inn verandadøren og slippe opp en smal trappesats. Eller bære for langt. Sofaer er tross alt forholdsvis tunge over litt avstander.


Siden det så si er naboen, så ble det traktor og henger. Men jeg måtte ha plass til sofaen, så den gamle ble sendt over rekkverket på verandaen og ut på gårdsplassen. Jeg var til en forandring såpass høflig at jeg sendte en melding til Leif  om at jeg hadde kjøpt oss sofa. Det er ikke alltid han er informert om mine impulser før han oppdager dem. Sånn er det å dele livet sitt med meg.


Stor gutt på stor stubbe


I etterkant ser jeg at det må litt småjusteringer til på det øvrige interiøret i stua for å få plassert den. Den er litt lenger alle veier enn den gamle sofaen, som i tillegg var bue og ikke 3+2 som denne. Men der er smådetaljer. Når jeg kastet ut den gamle sofaen,så var det omtrent en halv hund av hår mellom putene og resten av hunden bak sofaen. Så jeg får vaske litt i morgen og få plassert den nye så den passer best. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er knallfornøyd med komforten så langt i kveld.


Nå er det helg!

1 kommentar:

  1. Perfekt med en ny soffa som fanns på så nära håll och inte kostade så mycket... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...