søndag 22. januar 2017

Ski på Tv


Jeg er ingen ihuga sportsentusiast, men står tv'n på og noen andre ser så kan jeg kikke med et halvt øye jeg også. Men noen jubel over førsteplasser eller surmuling over sisteplasser... nei på det nivået er jeg ikke i det hele tatt. 


Jeg ser ikke helt hensikten med å slite seg ut og legge hodet sitt på en hoggestabbe for å sitte igjen med så lite. Litt får de jo, men jammen må de ofte mye også. Tror egentlig ikke at det er verdt det. Det må absolutt være noe for spesielt interesserte og ikke for hvermansen. 


I dag har det blitt tur med hundene oppover Holleia og ned igjen gamleveien for at det skulle bli en runde. Etterpå ble det en runde nede på jordet med fotoapparatet så jeg skulle få noen bilder å gå på neste uke. Det er jo fremdeles for mørkt til at det blir noen bilder på turer med hundene etter jobb, så sa må man ha noen ekstra etter helga. Det kan jo hende at en har noe å skrive, så da er det kjekt å pynte opp med endel bilder. I helga har jeg kikket litt rundt på nettet etter  andre blogger som blir forholdsvis jevnlig oppdatert med fortrinnsvis hundeinnhold. Fant et par stykker som jeg har lagt til "følgelisten" på høyresiden. En som var hunderelatert og en som var om savn og hvordan hverdagen blir heretter. 






1 kommentar:

  1. Jag tackar och bugar för alla fina bilder och väntar glatt svansviftande efter nästa veckas skriverier... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...