mandag 27. februar 2017

Klikket du her???


... det er mye rart en dumper innom når en surfer bitte litt på nettet om dagen. Mange sider som mangler oppdateringer, eller har fungerende linker som fører dit de skal. Om alle sider som ikke var oppdatert de siste 12 månedene ble automatisk slettet... da hadde det blitt ganske glissent på Internett.


Den lette snøen som kom i helga har blitt til en tung slapsete masse med varmegradene som kom sigende i dag. Fordelen er at Mounty ikke trenger å være med inn på jobben for å kjede seg der. Han elsker å sove i bilen til det nærmer seg lunsj. Da lukker jeg opp for han så han kan strekke på beina og kikke på de som jobber hos nabobedriften. Der holder de på ute med montering og snekkering. Han ligger i bilen og følger med når vi har gått runden vår i lunsjen. Da er halve dagen gått og vi skal snart dra hjem igjen.


Når vi kom hjem så sa Tessy klar ifra i hundegården at hun ikke var det minste interessert i han på noen måte. Han fikk skikkelig kjeft når han nærmet seg gjerdet, så om et par dager nå så er Lady ferdig også tenker jeg. Da er det fred i heimen igjen fra til høsten tar til.


Langtidsvarslet lover ikke mye mer vinter, men mildvær og bøtter med regnvær i natt og i morgen... håper de tar feil og det blir en halvmeter snø isteden. Is og holke er ikke det jeg higer etter nå. Jeg vil ha mer skiføre jeg, mer snørekjøring, mer vinter, mer vedfyring etter kalde dager ute. Varmegradene kan vente til påske.


Det er viktig å markere territoriet sitt når en er på tur, særlig med løpetisper i hus.


Ronja er inne i vante gjenger på tur, hun får gå helt ifred for Mounty og de snuser og sjekker opp begge to. Det er ikke mange dagene Mounty reagere på Ronja i forhold til de to andre. Enten så har hun ikke skikkelig løpetid, eller så er hun for liten til at han gidder å bry seg annet enn 3-4 dager.


Med varmegrader så blir slike motiver historie. Bare svarte blanke bare kvister står igjen. Greie å fotografere de også, men det blir ikke den store variasjonen.


Og så var de de to søyene som sto ute på et jorde. Den ene søya spurte den andre: Hva slags vær tror du det blir i morgen? Naboens, tror jeg, svarte den andre søya...



1 kommentar:

  1. Vilka fina pinnar Mounty har. Mina pinnar har nästan tagit slut så husse får nog sätta fart på vedklyven nu... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...