lørdag 4. februar 2017

Snøvær


Jeg vil ha mye mer snø jeg!


Tessy var glad for at Merethe endelig var hjemme igjen en tur i helga. Særlig i ettermiddag da hun og Marius hadde vært på shopping i Hønefoss, for med bursdagsgave til Kenneth så fulgte det med litt godis til hundene som de kunne gnage på når vi spiste hjemmelaget pizza.


Det er ikke bare jeg som setter pris på snøen som laver ned i helga. Det skal komme mer i morgen, så kanskje det blir skiføre på jordet da. 


Turen i dag gikk om hengebrua uten brodder, bra snøføre uten at det var glatt. Jeg må si at det var herlig å kunne gå tur uten brodder, det er jammen meg lenge siden sist. Tåka henger fortsatt tungt nedover, så noe fotovær har det heller ikke vært på en stund. Men det får bli som det blir, bilder blir det i alle fall.


Helga går så alt for raskt, jeg kunne tenkt meg mye lenger fri nå. Tenk bare det privilegiet å slippe vekkeklokke! Det hadde vært noe det...


Jeg håper slett ikke det blir varmegrader som det er spådd, det er mye penere når rim og snø ligger på buskene slik at en får litt vinterstemning i det minste. I kveld så kommer det i det minste noe hvitt ned fra himmelen, men store snøfiller er vel å overdrive en smule.


Til og med blåbærriset er fult av snø etter i går. Men det blir liksom ikke så mye på bakken, det blir liksom borte. Håper på litt blåhimmel snar, for nå er det ikke mange dagene til jeg skal ha sola inn på kjøkkenet igjen.


En fordel er det med lite snø, en kan jo gå hvor en vil i skauen fortsatt. Ingen grunn til å holde seg på veier eller stier som er opptråkket av andre. Nei en kan ta en avstikker både til høyre og venstre.


Lady har ikke samme farten på tur lenger som det hun har hatt tidligere synes jeg. På turen vi gikk torsdagskvelden så snudde vi tidligere enn vi pleide når vi gikk denne siden utover. Da var hun veldig kjapp med å sette snuta hjemover. I dag gikk vi runden rundt hengebrua, da var det i det minste javn fart. Kan jo ha noe å si at det var lyst i dag. Kanskje hun ikke ser så godt i mørket lenger. 


Nyt lørdagskvelden... og resten av helga!

2 kommentarer:

  1. Det finns bara pyttelite snö kvar här nu så jag kan nog börja gräsrulla snart. Husse går utan broddar också nu och verkar hålla sig på benen... Kramis!

    SvarSlett
  2. Åh så härligt med sådana fina snöbilder :) Sådant väder älskade Laika verkligen också. Här ligger nästan ingen snö alls kvar, bara enstaka isfläckar.
    Puss på nosarna

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...