fredag 10. mars 2017

Kjente deg ikke igjen


VG annonserte at nå kommer våren med finvær og varmegrader. Det er ikke bare tobeinte som har vårfølelsen, det virker som de firbeinte ikke er helt borte heller. Jentene slapp det meste av pelsen i forbindelse med løpetiden, men det forsvinner nok litt til når varmen setter inn. 


Om det skal fortsette slik framover så må jeg snart se å henge opp de siste fuglekassene jeg har kjøpt. Kanskje jeg får mange fugleunger på fuglematen til våren.


Kanskje jeg må investere i flere matstasjoner til neste vinter. Holder ikke med et hus da.


Meisene sitter gjerne i kø for å vente på sin tur til å hente solsikkefrø.


Når noen kjører etter deg inn på parkeringsplassen på jobben, og det første de sier nå du går ut av bilen er... Kjente deg ikke igjen jeg, har du rein bil? Det gir vel en bitte liten pekepinn på hvor ofte jeg vasker bilen på vinteren. Den den saltlaken som har vært de siste vintrene så er jo bilen like skitten etter første kilometeren som det den var før du vasket den.


Jeg synes det er veldig praktisk å vaske bilen i maskin. Hundene trives om vannet spruter så si rett i ansiktet på dem. Lady har hodet i "vinduskarmen" og følger med både på spruting og børsting.


Sikkert spennende for de firbeinte, Tessy og Mounty gidder ikke følge med engang. De ligger og sover.


Nesten som en omvisning i et malerigalleri å sitte inne i bilen når det vaskes.


Eller som å se opp på himmelen når det er skikkelig uvær.


Så kommer skypumpen feiende forbi vinduene...


Neste vask blir nok når sommerdekkene skal settes på...


Når jeg kommer fra jobb er det ennå solskinn på gårdsplassen. I dag hadde de fått store grisebein å kose seg med. Mamma setter Ronja ut når sola begynte å varme i dag, samtidig som de fikk hvert sitt bein alle sammen.


Om varmen kommer som er spådd så er snart all snøen borte i hundegården. Godt det er grus der så det raskt blir tørt og forholdsvis reinslig der.


Ronja lukter våren som ligger i lufta...


Det ble noen minutter bak i bilen på både meg og Ronja. Det er knallgodt når vårsola virkelig varmer. Når vi var på ski på jordet i går så kikket jeg etter gåsunger på selja, men de hadde ikke kommet ennå. Det har vel kanskje ikke vært lenge nok varmt ennå.


1 kommentar:

  1. Här håller vi tummar och tassr för att det ska bli lite vår snart... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...