søndag 26. mars 2017

Pollenboom


Herlig helg går mot slutten, men med så mange varmegrader at det så si er bikinitemperatur ute så er det vel bar å nyte?

Til tross for varmt vær så er det forholdsvis mye snø enkelte steder i skauen. Der buskene ikke står så tett så ligger det. Nå begynner snøen å bli såpass råtten at det er ikke så enkelt å gå oppå lenger. Til tider søkker en helt ned til knærne.


Egentlig så hadde jeg tenkt meg på en fotorunde i dag, men siden Marius fikk litt sansen for caching så ble det en runde bygda rundt for at han skulle finne noen flere cacher før de skulle dra i ettermiddag. Det ble tre nye på på han på runden vår. De tre som var litt kjælkete å ta i mørket på fredag. 


På dagens tur merket jeg at pollensesongen har startet. Jeg ble skikkelig tett og øynene klødde, det var virkelig tidlig! Fordelen er vel at det er like raskt over som det har startet... forhåpentligvis. I mellomtiden er det bare å vaske og lufte på natten så det holder seg bra i noen timer. Jeg må ha vinduet oppe når jeg skal sove, men det hjelper å ha det lukket på dagtid. Så ikke alt havner i sengetøyet.


Jo flere bilder jeg tar med det nye kamera jo mer fornøyd er jeg. Det har blitt testing av solnedganger og oppganger, hunder i forskjellige situasjoner og litt makrofotograferinger. Fant ingen vårblomster på dagens tur heller, så det spørs om jeg må oppsøke noen på onsdag når jeg har fri.


Tessy storkoser seg når hun kan suse rundt i jorda og skitne til snuta igjen. Endelig mykt på bakken så det blir store huller i bakken uten å slite ut klørne.


Mounty liker ikke å skitne seg til, han holder seg på trygg avstand fra alt som kan minne om skitt.


"Æ ser dæ"


Men alt annet blir straks mye mer interessant.


Mounty er fremdeles litt skeptisk til all klina som har dukket opp i skauen.



Da er det bare å lade opp til ny arbeidsuke. 8 arbeidsdager til nå så har jeg påskeferie!




2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder det blir med den nya kameran! Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, ja dette var vel anvendte penger.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...