fredag 7. april 2017

Endelig påske!


Når påsken starter er en diskusjonssak, men min påskeferie starter i dag. Så da er påsken igang for meg i alle fall. Har så smått begynt å tenke på en liten påskekrim, men må jobbe litt til med den. Er ikke helt enig med meg selv om hvor mange kapitler det skal være.


Etter yr.no skal det bli en varm påske med sol hver dag, litt skyer så det ikke blir for steikende så da er det bare å finne på litt tidsfordriv framover. Akkurat som fuglene, i dag har jeg satt opp kamerafuglehuset, tømt det for gammelt rede og stilt inn kamera så jeg får god oversikt på skjermen inne. Spørs om det er en blåmeisfamilie i år som i fjor, eller kanskje kjøttmeisen tar over. I tillegg har jeg satt opp 4 andre kasser uten kameraer. Så borettslaget er utvidet i år.


Spørs om jeg skal finne fram kyllinger og pynte litt denne påsken, det har jeg ikke gjort på mange år. Jeg skal bare på dagsturer isåfall så da er det hyggelig med litt påskepynt rundt på skap og benker.


Merethe kommer hjem på påskeferie i kveld og Leif kom hjem i natt, så nå mangler bare Kenneth før vi er helt komplett igjen. Men han kommer nok ikke på ferie hit nå som han bor noen hundre meter unna.


Gårsdagen var rimelig hardpakket med både lønnskjøring og månedsavslutning på jobben, før det vara konferansetime med Patran, før vi dro til Aker Brygge for å se på Dagfinn Lyngbø show. Showet var i og for seg veldig gøy. Så om du liker den type humor så er det bare å kjøpe billetter.


Nyte kvelden og ha en riktig god påske om du mener den starter i dag eller på torsdag.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...