mandag 10. april 2017

Med kamera i bilen


Når jeg har fått meg nytt kamera så er det litt gøy å ta det med når en er på kjøre tur ett eller annet sted, for stort sett så dukker det opp et motiv eller to. Problemet er at det ikke er alltid like enkelt å få stoppet, eller funnet parkering så en får tatt bildet.


Ender er også ganske skvetne og tar veldig raskt vingene til hjelp. Om en ikke er et sted der de er vant til å bli matet da. For da kommer de opp på land til deg.


Men jeg har forholdsvis grei linse med bra zoom, så litt andebilder blir det innimellom. Får vel ta meg en liten runde i påsken for å se om jeg får tatt noen svane eller canadagjess bilder. Etter å ha tatt så mange bilder av fugler på fuglebrettet, så er det jo litt interessant å knipse bilder av de som er bitte litt større også.


Det må være veldig mange rådyr i skauen nå, for når jeg drar hjem fra jobb om dagen så er det ofte jeg ser noen som går og spiser eller synes at biler er litt skumle så de legger i vei. De som ikke er så smarte løper over veien når det kommer biler. Skulle tro instinktet fortalte dem at de skal unngå lyden isteden for å løpe mot lyden.


Her stoppet jeg i veikanten og bildene er tatt gjennom frontruta. Regnet med at jeg ikke hadde rukket å komme meg ut av bilen før dyret hadde forsvunnet langt inn i Hakkebakkeskogen.


I kanten så stoppet det opp og så på meg. Må jeg løpe lenger eller står du rolig?


Da jeg kom hjem så var det rådyr på jordet også. Kanskje det er det samme som holdt seg der med to unger i hele fjor sommer og høst. De har jeg ikke sett snurten av siden snøen kom, men nå i det siste så har de vært der hver morgen og ettermiddag. Koselig med dyr på jordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...