søndag 16. april 2017

Påske krim del 7


Miss Marple fikk kontakt med hundepatruljen som var på påskeferie i nærområdet. Nei de var ikke veldig opptatt og de hadde hørt rykter om det brutale mordet på nabokona oppe i dalen. De var veldig interesserte i å kunne gjøre en innsats for å prøve å finne morderen eller morderne. Alle er jo livredde for når de skal slå til neste gang... eller om de har dratt fra dalen. 


Hundepatruljen har god oversikt over den store dammen midt i dalen. Det er der de i hovedsak patruljerer i sin daglige jobb. Da inspektøren fikk se bladet Miss Marple hadde funnet ved nabokona la de straks avsted for å se om de kunne finne flere spor å gå etter.


Det virket som det var noen som nylig hadde løpt langs kanten her, en rar fremmed lukt.


Hundepatruljen gjennomsøkte alle øyene ute i dammen for å se om det var noe aktivitet på noen av dem. Det hendte de lovløse laget seg skjul der for å gjemme unna ting de hadde stjålet på land.


Men uansett hvor iherdig og nøye det ble leitet så var det ingen ting å finne noen steder.


Ingen ting å se der dammen sluttet og gikk over i en stri skummel brusende elv. Der kunne ingen komme videre, ikke i live i alle fall.


Men hundepatruljen hadde en mulighet til. Flyskvadronen! De har et godt overblikk der en ikke kan se noe fra land og vann.


Et kort breefingmøte og koordinering av oppgaver så lettet flyskvadronen og himmelen skulle bli arenaen for videre etterforsking.


Oberst Blåmeis ga de siste instruksjonene for fordeling av området og når de skulle samles igjen etter gjennomsøkingen.


Hovedkvarteret ble forlatt og Miss Marple, Jessica, Dr Watson og Familien Påske kunne ikke gjøre annet enn å vente...


Hva gjør flaggspetten her? Han hører vel ikke til flyskvadronen? Skal han drive sin egen etterforskning? Eller har han noe med drapet å gjøre? Vet han noe som vi andre ikke vet?


Tilbake fra tokt. Hva har kommet fram?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...