tirsdag 2. mai 2017

Frodiths klesutfordring

Innimellom så følger jeg med i litt forskjellige blogger rundt om som jeg ikke har på følgelista på bloggen. Noen ganger kommer disse bloggene inn på listen, holder de seg litt interessante så blir de der, noen ganger så blir de borte igjen. I det siste har det vært Frodith som er prøveprosjekt, og når det da blir invitert til en utfordring, så får jeg vel henge med på den.


Litt strukturert må man være så da starter man med dag 1 og blå klær. Det er enkelt, jeg har blå klær da jeg er på jobb.


Jeg spiser lunsjen min ute i bakgården og drikker te av min blå kopp.


Det er begrenset hvor kreativ en kan være på jobb...


Vel hjemme så var ikke akkurat selvutløser det beste hjelpemiddelet når hundene forlanger sin dose med kos etter å ha vært "vakthunder" hjemme mens jeg var på jobb. 

* *

Ellers så virker det som fuglekassa snart er beboelig. Daglige forandringer i fuglekassa. Nå er det snart klart for egglegging regner jeg med. De jobber iherdig så nå må jeg nok kikke daglig for å få med meg første egget.

1 kommentar:

  1. Her var du i gang, så herlig :-D Man tar det man har av klær, og av og til kanskje man låner til og med. Mye farger blir det hvertfall ;-) Så gøy å få være på listen din. Jeg lover mye rart framover :-D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...