fredag 26. mai 2017

God skuv...


Eller en positiv trend om du vil. Håper den holder seg lenge denne positive bølgen som har kommet nå. Nå faller den ene brikka etter den andre på plass, så nå er det bare en eneste en igjen før alt er i boks. Da kan man ta noen bilder for å fordrive tiden litt. I dag ble det handling til konfirmasjonen på søndag. Duk, lys og bordpynt, servietter og ikke minst blomster. Når Patran har sett seg ut noen hun vil ha, så måtte vi Hønefoss rundt for å prøve å finne sånne overstore prestekrager med andre farger. Det var tre slike buketter å oppdrive, så da var det bare å kjøpe stæsjet i blomsterfarger. Tydeligvis var det mange andre som hadde fri i dag også, men det hadde sikkert vært verre i morgen.


I morgen kveld skal vi ut til Røssholmstranda for å pynte bord og gjøre ting klart til søndag. Ikke sikker på om jeg liker værvarslet med de temperaturene som er varslet. Men det skal være kjøligere på søndag enn lørdag i alle fall. 


Her en kveld prøvde jeg meg på noen skumrings bilder av noen blomster. De ble slett ikke så aller verst synes jeg selv i alle fall. Nå har jeg blitt så kjent med det nye kamera mitt at jeg har begynt å utforske litt innstillinger for å kunne oppnå noen effekter dersom det skulle være nødvendig. Da er blomster fine ting å ta bile av. For det første så blir de ikke lei, de står helt rolig, de har forskjellige farger og størrelser... men de er ikke så enkle å få til å posere, så en må være litt mer aktiv fotograf enn om en tar bilde av noe som leer seg med litt oppfordring.


Nå er de snart avblomstret, men nye trær og blomster står snart i kø for å vise seg fram.


Våronna er ferdig og kornet har begynt å spire. Da er pollensesongen snart over også, så nå er det snart bare fryd og gammen.


Siden Patran har konfirmasjon på søndag har jeg tatt meg fri på den inneklemte dagen. Må få ordnet litt blomster og annet stæsj til dagen. 


Hundene benytter hver minste anledning til å få duppet seg i alt som er flytende.


Det blir litt krabbing rundt på knærne når en er ute med kamera.


Badetemperaturen er ikke så nøye.


Pinner er til for å deles opp i mange mindre pinner.


Det er like sikkert som at man må riste seg skikkelig etter at en har badet i bekken.


Det ser ut til at det blir blåbær i år også.


Det er bare så vidt de har tid til å posere litt. Mounty, Tessy og Lady.


Man må da bade skal du vite, vannet kan jo bli borte helt plutselig!


Litt drikke må man også ha etter all løpingen.


Baksiden kan også være fascinerende. 


Ha en riktig flott helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...