onsdag 10. mai 2017

Padletur


Når Åse frister med slike cacher med mange stjerner så må man jo nesten bare gjøre litt grunnarbeide for å få logget slike bokser. Pappa har kano og han har bil som får den med, så da var det bare å smøre seg med tålmodighet til han var ferdig med våronna og hadde satt bort redskapen igjen.


Emnet ble brakt på bane når han var med på tur i går for å myke opp noe musklatur etter all klatringen i det siste. Vi endte opp med å gå veldig lang tur, så da var det godt å kunne bruke armene litt til en forandring. Skal bli godt å få ut skruene i ankelen forhåpentligvis. 


Det var ikke så kaldt vann som jeg hadde fryktet, men vi trengte ikke å teste om redningsvestene holdt oss flytende. I løpet av runden så fikk vi god trening i å klatre ut og inn i kano. Ikke særlig stabil farkost nei. Det var en fin runde en stille kveldstime etter både jobb og middag. Siden Ronja ikke hadde vært med på noen tur den dagen så fikk hun være med i kano for første gang. Hun ville aller helst sitte på fanget, men da var det ikke så enkelt å padle så hun fikk nøye seg med å sitte på jakka mi foran i kanoen.


Det var gøy å cache fra kano, så nå blir det nok flere sånne turer i sommer om jeg får lurt med meg enten pappa eller Åse. En kano er litt i største laget å håndtere på egenhånd. Fra bil til vann og tilbake. Er den først kommet på vannet så er det jo ikke noe problem. Nye dager kommer og nye planer legges.

5 kommentarer:

  1. Jeg har aldri vært i en kano eller kajakk, men kan tenke meg at det er flott å kunne padle rundt på fine skogsvann.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er veldig koselig. Vi var ofte på padletur når jeg var liten.

      Slett
  2. Skummelt, hadde heller svømt.... Eller kanskje latt cache være cache ☺️
    Men det ser idyllisk ut, da.

    Vi har forresten padla nedover Hallingdalselva en gang, og det var kjempefint! Artig å gå i land på nye steder, som man ikke ser fra veien. Det var sommer, sol og varmt i været den gang. Ikke som idag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Svømming i Langvatnet er ikke å anbefale, veldig grunt og mye myr gjørme både på bunnen og langs kanten. Padling er helt greit med redningsvest.

      Slett
  3. Att få åka båt på sjön är det bästa jag vet. Jag antar att kanot är lika kul. Hoppas att ni hittade cachen också... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...