søndag 23. juli 2017

Den hvite fare


Ingen sinke til tross for korte bein


Patran har litt problemer med å bestemme seg for hva valpen hennes skal hete. Merethe hadde et forslag om "Vakant" for det kalte de en litt ubestemmelig sak på jobben. Så til Patran har bestemt seg så blir det en Vakant løsning. 


Med lufting ved ellevetiden i går kveld, så holdt hun både fred og tett til det var på tide med frokost. Patran har fått en del av en valpegård inne på rommet sitt, så Vakant har sitt sted hvor hun kan finne ro og ikke minst få spise i fred. Der er det vannskål og teppe samt et forholdsvis stort utvalg med leiker.


Etter første skrekken med den svarte skare i går kveld, så leer hun ikke på et øre engang når det er litt bjeffing der nå. Hun tar også små vifter på egenhånd. Siden det har vært så varmt i dag så har jeg for det meste vært på verandaen i skyggen. Hun tusler inn i stua og finner vannskåla i gangen, tar seg en tur ut på plenen utpå dagen også. Veldig selvstendig frøken som slett ikke trenger noen oppbakking for å sjekke ut ting. Når en sjekker ut ting så blir man jammen litt skitten også. Etter en runde under bilen så er hun ikke hvit lenger gitt.


Etter et døgn i hus så har det kun blitt en eneste dam på golvet. Må si jeg er godt fornøyd med det. Hun er jo ikke gamle frøkna. 


Ettermiddagsdubben ble i hagemøblene på oss begge to. Men når det var mat tid igjen så fikk de andre hundene seg et skikkelig bad i bassenget. Siden både Tessy og Lady er forholdsvis høyløpske så trenger Mounty en skikkelig avkjøling. Disse jentene gjør det ikke så enkelt for han, de setter jo rumpa helt inn til den andre hundegården og bare vifter med halen under snuta hans.


Nydelig lita jente...


For et steg denne jenta har.


Når hun ble litt husvarm så var det på tide å utvide horisonten litt. Hagedammen til mamma og pappa var veldig morsom. 


Hun holder hele tiden et halvt øye på hvor jeg befinner meg, men det holder å vite hvor jeg er. Hun trenger ikke å gå til meg da.


Hun er helt utrolig til å bruke snuta, så det spørs om det blir endel sportrening på denne når høsten nærmer seg.


For å være helt ærlig så har ikke dagen dreid seg om noe særlig annet enn den Hvite Fare. Erfaringsmessig så får en reinslig valp iløpet av få dager om man gjør en skikkelig innsats fra første stund. Vi er godt i gang i dag.


Kanskje det blir Dumbo?


Men klart er det vann i nærheten så nytter det ikke å være treg.


En liten gartnerspire?


Apporteringslysten er stor, så her er det litt av et emne å jobbe med framover. Man må bare ikke bite over for mye til å starte med. 


Flotte avleveringer også til tider, slipper når jeg sier takk. Det tok bare et par ganger før hun skjønte.


Hun er litt som meg, strakaste vegen, noen små hindringer blir sett på som en utfordring ikke noe problem.


2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...