tirsdag 18. juli 2017

På dypt vann


Liten og kortbeint, da blir det fort dypt vann.


Det var vel en slik bekk en skulle hatt gjennom hage, da kunne jeg hatt hagedam også. Ellers blir det nok i overkant mye jobb. Sommeren er jo så kort i Norge til å legge ned mye jobb i noe som en kan nyte så kort.


Bare vannet blir litt varmere i elva så kan en late som en har boblebad og tilbringe dagene der. Med mye fjell og lite vann så blir det fort varmet opp i sola.


I natt skal Merethe jobbe, og i morgen har jeg fri så da tror jeg det blir en skikkelig avslappende morgen. 


En som ikke er i feriestemning er Lady. Når hun mener at hun ikke har fått bade nok i bassenget om dagen så går hun å maser på mamma og pappa. Når de ikke gidder kaste mer ball heller så er det ikke snakk om å gi opp nei. Er ingen ute, nei da må man gå inn da... Lady lukker opp dører begge veier og i dag ble årets første døråpning gjennomført. Hun er litt sleip da, for hun åpner døra og setter seg i vindfanget og venter mens Tessy stormer inn og får oppmerksomhet og litt kjeft. 


Har de bittelitt flaks så blir mamma med ut igjen og kaster noen baller til. Da blir det bursdag og julekveld på en gang.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!