mandag 28. august 2017

Blåbærtur


Småjentene ble med på blåbærtur i dag. De trenger å strekke litt på beina etter en lang dag i hundegården. Ronja spiser blåbær til den store gullmedalje til tross for skjermen. Hailey derimot vil aller helst bli plukket til, men det ordner seg nok iløpet av høsten.


I morgen skal Ronja bli med meg på jobb, for hun har time hos dyrlege for å sjekke stingene under haka. Jeg får min del synes jeg det ser veldig fint ut. 


Hailey vokser som bare det og jeg gleder meg til valpekurset på onsdag igjen. Vi har ikke fått trenet noe særlig siden sist, så da er det kanskje like greit å vente til vi skal på kurs igjen på onsdag.


Vel tilbake fra skauen fikk Ronja legge seg inne for å få litt fred fra en over ivrig liten frøken. Ronja er veldig flink til å si ifra når nok er nok, og Hailey respekterer det og går stort sett og legger seg når Ronja sier ifra. Når Mounty ruller seg etter tur så er det veldig fristende å prøve å leike med han,


Han liker å erte henne litt, for han vet at hun ikke tørr å komme helt bort når han ligger der å spreller med beina.


Jeg ser hun verker etter å bite han i halen, men det tørr hun ikke ennå. Men det kommer nok.


Jentene ligger bare å ser på dem. Men innimellom så blir jammen både Tessy og Lady med på leiken også. 


Mangfoldet er fortsatt stort på fuglebrettet.


Gleder meg til å se Hailey løpe på nytresket jorde. Hun storkoser seg når hun får løpe iveien for de andre når de småsnuser rundt. Jeg vil ikke akkurat si jeg er godt trenet, men javnt trenet. Det er veldig sjelden jeg er støl, men i dag er jeg skikkelig støl øverst i siden. Tydeligvis hadde jeg ikke brukt de musklene særlig mye nei. Men siden jeg sto å kastet dummyer i hele går så er det kanskje ikke så rart at jeg merker det litt i dag. Så nå er det vel bare å trene de musklene i tide og utide framover. 


Når jordet er tresket tenkte jeg at jeg skulle introdusere dummyer for henne. Hun bærer jo på alt hun finner så jeg får sette en styring på det etterhvert. Men nå er hun liten og alt skal være kos og gøy.


Etter den lange turen rundt om kirka på lørdag og aktiv på Røssholdstranda i går så er ikke ankelen den beste i dag. Håper alt løser seg når skruene blir borte på fredag, det bør det i alle fall. Jeg håper jeg rekker en tur på Sørbølfjellet før snøen kommer i år. Er jo lov å håpe på en fin høst når det har vært en lettere dårlig sommer. 


Ha en flott mandagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...