mandag 21. august 2017

Nyanskaffelser


Hailey er alltid klar for nye eventyr, men i dag ble det ingen nye eventyr. Små jenter trenger å fordøye litt inntrykk også. så etter jobben i dag ble det bare susing på oss alle sammen. Det hadde jo litt å si at det til dels regnet ganske heftig, når jeg hadde kommet så langt i "må gjøre listen" min at tur med Hailey sto som neste punkt.


Når Marius og Merethe var hjemme i helga så fikk hun mye oppmerksomhet, det satte hun stor pris på. Hun tok litt av til tider, så det ble vel litt såre fingre før hun ga seg. Gleder meg bitte litt til valpetennene er på vei ut og nye litt grøvre titter fram.


Ikke er det jul og ikke er det bursdagen min, men jeg fikk pakker når dem kom på fredag.


For å supplere skiltet så fikk jeg såpe til hundene. Jeg måtte jo prøve den og den var knallbra. De fikk utrolig myk pels som luktet svakt av rosmarin. Om du er interessert kan du handle såpene på nett hos Alveland.  


Når en først er inne på nyanskaffelser, så kan jeg jo vise fram plommetreet som jeg og Patra har investert i. Det er et "familietre" så vi får tre forskjellige plommer på samme treet. Blir spennende å se om det vil bære frukter til neste år.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...