onsdag 23. august 2017

Små tente lys


Som et lite tent lys sitter hun der og venter på å få høre hvor flink jente hun har vært.


I vinter skal de lage ny bru over jernbanen her, så da blir det bare turer denne siden utover til Veme. Håper egentlig de setter i gang med hengebrua samtidig, så de ikke tar den etterpå. Da vil det gå et år omtrent før en får godt runden vi går ganske ofte. Eller så må jeg begynne som mange andre å kjøre bil et sted å gå tur der. 


Det er spådd kjøligere framover, så kanskje det dukker opp noen høstfarger snart. I alle fall i fjellet. Kanskje jeg skal ta en juksefjelltur med Hailey så hun får se hva hun har i vente neste høst. Det blir i alle fall fine bilder av slikt.


Jeg fikk tilbud om å være med på de siste kveldene på valpekurset som startet i sommer, så da slo jeg like så godt til på det. Hailey trenger å se andre som ikke er svarte og store, så i kveld får vi forhåpentligvis sett på andre om vi ikke får gjort så mye selv. Tenkte det holdt å ha med vannskål og noen godbiter, så får vi se hvordan det bærer i vei.


Etter dyrlegebesøket i dag så ble det en runde rundt hengebrua på flatene. Hailey sto i hundegården helt alene for å få litt trening på det også. Hun kan ikke regne med at det er en hund der til å holde henne med selskap til en hver tid. Nå er hun så stor og har vært her såpass lenge at alene treningen kan starte andre steder enn i bilen. Hun satt og kikket etter oss når vi gikk, men når vi kom tilbake så jeg ikke noe til henne. Det viste seg at hun lå i hundehuset og sov. Ingen grunn til panikk av å være aleine en times tid nei.


Humlene har blitt høstdorske og sitter stort sett veldig rolig på blomstene.


I morgen er det torsdag allerede og praktisk talt helg igjen. Litt planer er det, så får vi se om det blir noe å "skrive hjem om".


Kundemassen har tatt seg opp hos Ringerike veterinær kontor, for i dag var det hele tre dyrleger der når jeg kom til avtalt time klokka ni. Siden jeg bare skulle vaksinere så fikk jeg den nyansatte. Jeg har ikke helt bestemt meg om hva inntrykket mitt er av han. Det var han som satt i skranken når jeg bestilte timen tidligere i sommer også. Han kan sikkert være faglig bra når det gjelder, men virker litt stille og forsiktig. Vi får gi han noe tid så får jeg se hva jeg faller ned på etter hvert.


Han lyttet på Lady og kjente på kulen, men trodde ikke det var noe annet enn en fettkul som hadde satt seg godt til rette og festet seg isteden for å holde seg til huden. Den var glatt i overflaten og hadde ingen induksjon på at den skulle være farlig. Hjertet slo som det skulle og lungene hadde full kapasitet uten ulyder. Så da er Lady fit for fight en vinter til. Hun er jo bare 9 og har mange år igjen for å bli som moren sin, så da satser vi på skiturer og kos når snøen kommer.


Siden jeg skal på kurs med Hailey i kveld fikk hundene seg en runde i havna før jeg pakket og gjorde oss klare til å dra. Jammen er det godt å ha et lite inngjerdet område å gå tur på når det fremdeles er båndtvang på denne siden av elva. De løper jo mye mer fritt, enn det de gjør en tur langs veien i bånd. En av de siste svømmeturene i bassenget ble det også. Nå er det snart på tide å tappe det tomt og vente på neste sommer. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...