tirsdag 8. august 2017

Testing av hundegård


Nå håper jeg virkelig på litt oppholdsvær så jeg kan få klippet plenen. Når plenen blir så lang at Hailey blir borte i den, da er det virkelig på tide med en klipp.


Ronja og Hailey fikk teste hundegården i dag fra jeg dro på jobb til Patran våknet. Gjett om det var ei som var litt småstolt når jeg lukket grinda og hun fikk være der alene sammen med Ronja. Jeg hadde alliert meg mamma og pappa som er oppe når jeg drar, at de skulle hente Hailey om det ikke fungerte. Men det gikk kjempefint og alle tidde stille og var gode venner hele dagen.


Hun skal ikke venne seg til å kunne stå å bjeffe når hun er i hundegården. Det er bare en ugjæl, og kan ikke skje, for da har en det fort gående. Når Leif jobber natta, så må det være fredelig så han får sove før han skal jobbe en ny natt. Patran hadde tenkt å ta henne ut, men da lå hun inne i hundehuset og sov, så det endte med at hun var der til jeg kom tilbake fra jobb. 


I går ettermiddag tok jeg ut Lady og Tessy sammen med Mounty for å se om løpetiden var helt over. Hadde den ikke vært det så kunne ikke de delt hundegård i dag. Da kunne ikke Hailey vært ute om Mounty skulle stått i bånd inne i hundegården sammen med Ronja som også har løpetid nå. 


Lady var helt uinteressant, men Tessy var ferdig hun også for Mounty fikk så ørene flagret når han prøvde seg på noe lureri.


Han hadde litt tungt for seg, men etter et kvarters tid så hadde han skjønt tegninga.


Det er jo ikke så morsomt for en stakkars mann å få så kjeft og bli glefset etter ved hver minste mulighet.


Han er jo ikke på langt nær så rask at han slipper unna heller, men å ta et lite hint, nei det holdt ikke. Klar tale er det eneste som fungerer på menn, om de har to eller fire bein.


Før jeg rakk hjem i dag så bøttet det ned med regn igjen, så det blei ikke fryktelig lang tur på hundene i kveldinga. Men det virket som de var godt fornøyd, for de hadde vel ikke fått sovet så mye som de pleier på dagen i og med at de hadde hatt selskap.


Virket som det var to veldig fornøyde jenter som sto og ventet på meg når jeg hadde parkert bilen i garasjen etter jobb i dag.


Koselig å se at kjøttmeisen er blitt en regelmessig gjest på fuglebrettet igjen, men samtidig da er det ett steg nærmere vinteren.


Ja for høsten er jo allerede her...


1 kommentar:

  1. Hos mig vägras alla tankar på vinter. Jag inte ens låtsas se att ljungen blommar...
    Som att lägga pussel, det där med alla hundar, tur du får alla bitar att passa. :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...