fredag 15. september 2017

Fredag kveld


En ny arbeidsuke er over, endelig... det har vært mange tunge dager i det siste. Regnvær om ikke hele dagen, men det kommer alltid en skur eller to. Den ene hunden etter den andre løper rundt med skjerm rundt hodet. Ikke blir det høstferie på meg med en uke i fjellet. Jeg var på Rema etter jobb i dag og da ble det godter ja. Så gjett om jeg skal kose meg i helga... man trenger noen slike helger innimellom.


Fredag ble det hjemmelaget lapskaus til middag. Ryddet vekk noen klær fra tørkestativet og la de nede hos Patran. Der var det jammen meg en pose med smågodt... en liten sniktitt og jammen var det ikke noe som jeg likte også. Vel plassert i sofaen på kvelden ble det tv-titting og vaniljeis med både blåbær og jordbær. Litt pepsi og et par hunder på fanget, da er det kvelden. Og helg er det jo bare en gang i uka, ikke sant?


Når en sitter og dytter i seg så mye på kvelden så er det bare å ta seg en tur ut på tur i morgen. Yr.no melder nå i det minste litt sol på formiddagen så jeg får kose meg på formiddagen og være litt husmor litt seinere på dagen... ja om husmorgenet innfinner seg da.


Om ikke annet så skal jeg prøve å få tatt noen bilder av dyr i helga. Nå har kalvene kommet ned fra Holleia og jordene rundt begynner å fylle seg opp. Jeg må vel passe på før sauene blir sendt på slakteri, det er jo fårikålsesong rett rundt hjørnet.


Akk, kjærligheten den gjør menneskehjertet til en sopphave, en frodig og uforskammet have hvori står hemmelighetsfull og frekk sopp.


Men egentlig er det ikke noe vits i å planlegge så mye, jeg vet jo av erfaring at det meste går veldig greit etter innfallsmetoden her i gården. En ting er i alle fall sikkert. Jeg skal ikke opp tidlig i morgen, jeg skal sove til jeg våkner av meg selv, så skal jeg ha bløtkokt egg til frokost.


Ha en nydelig fredagskveld!



2 kommentarer:

  1. Sovmorgon uppskattas alltid... Kramis!

    SvarSlett
  2. God mat och en påse smågodis - alltid något. Och framförallt sovmorgon... Hoppas du snart kan ta lite längre turer igen. Hailey är ett charmtroll, och det är ju Ronja också, så synd att hon och Lady tycker så illa om varandra.
    Det där med att göra upp planer - märkvärdigt så ofta de går i stöpet.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...