torsdag 7. september 2017

Liten støttespiller


Ute til lunsj i regnvær i dag.


Med en slik utrolig rolig og grei frøken er det ikke noe problem å ha henne med på jobb. Med øye drypping seks ganger om dagen hadde jeg ikke akkurat noe valg i dag. I morgen må hun også være med dag jeg har kontrolltime hos dyrlegen klokka to. Spørs om det blir litt tidlig helg i morgen om jeg er ferdig med alt jeg skal.


Hailey er utrolig flink når øynene skal dryppes, det ser nesten ut som hun synes det er godt. Jeg kan ikke si jeg synes det ser bedre ut enn på tirsdag. Spørs hva dyrlegen sier i morgen... Tipper hun vil ha ny kontrolltime på mandag. Liker ikke helt den nye tendensen de kjører der nå. De har vel lært av dyrlegen i andre enden av byen...


Siden hun er så flink til å sitte helt rolig når jeg må dryppe så ofte så fikk hun være løs og leike lenge. Men etter å ha sovet en dubb så begynte utforskertrangen å rive litt i snuta.


Godt forståelig det, men da ble det bur så jeg kunne få gjort noe. Jeg har ikke tid til å følge etter henne fra kontor til kontor nå som det er månedsavslutning.


Elefanten er kjempegrom, det har den vært for alle valpene jeg har hatt med meg på jobb. 


Jeg får mye besøk i løpet av dagen når jeg har med meg en firbeint venn. Klart det er flere som vil kose med sånne sjarmører.


En stund siden vi har trenet på å stå pent nå, så jeg får ta noen runder i morgen. Litt småtriks er også på tide å øve inn.


Når hun hadde sovnet så angret jeg litt på at jeg ikke hadde filmet henne når hun holdt på med bamsen. Så kunne du sett hvordan hun koste seg.


Selv om det regnet så må vi ut på den obligatoriske lunsjrunden rundt kvartalet.


Hun er så flink til å gå i bånd og ikke minst til å holde siden av veien. Klart det er jo stort sett mye spennende i grøftekanten isteden for ute i veien.


Det er mange hunder som blir luftet der, så det er mange vovveblogger å sjekke før vi er tilbake på plass.


Hun vokser veldig mye og har passert Ronja både i høyde og lengde. 


Etter en slik runde så sov hun godt et par timer. Ja da jeg vet det er litt rotete på kontoret mitt, men det er permer fra 2016 som egentlig skulle vært bært ned på arkivet når revisor hadde godkjent årsregnskapet, men så er det alltids noe som er mer prekært eller gøy enn å bære mange permer ned i kjelleren. Snart er 2017 over også, fire måneder til eller så så blir det like mange permer til som skal ned. Årets permer er gule, så kanskje jeg skulle lage en dekorativ vegg på kontoret med dem isteden for å bære de ned i arkivet?


Ikke bare ei som koser seg her...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...