søndag 24. september 2017

Midt på skalaen


Det klarte ikke å holde seg i helga heller, det måtte regne. I helga har det mest vært kos ikke mye farting i det hele tatt. Det har blitt noen runder oppe i havna med hundene, ellers ingen ting. Fyret i ovnen og sett noe tv.


Bursdagsfeiring av Patran som har rekt å bli hele femten år allerede. Hvor har de årene blitt av? Mer og mer selvstendig, men alt er ikke like gjennomtenkt.


Det er ikke sånn kos å gå på skautur med kamera når det regner. Noen motiver blir det jo, men den fine stemninga uteblir.


Siden alle orkideene sa takk for seg i vinter så har jeg hatt tomme vinduskarmer. Nå har det vært tilbud på grønne planter flere steder, så da ble det en liten investering sist uke. Det blir litt triveligere når det er litt frodig rundt om, ikke at det ser ut som et utstillingshus.


Så når kvelden kommer og en virkelig har fortjent å kose seg litt.


I morgen er det mandag og en ny hard uke å komme seg gjennom. Blir litt trening av Hailey, for første utstilling nærmer seg med stormskritt.

1 kommentar:

  1. Regn och regn. Så här på höstkanten kom allt på en gång, det som inte föll i somras. Så känns det. Så gott det ser ut, det där "myset". Mums!!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...