fredag 10. november 2017

Årets juletre?


I år har jeg ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha et skikkelig julehus, både inne og ute. Med mange nisser og veggnissen som bor i trappa. Eller om jula rett og slett skal passeres i stillhet. 


Kanskje jeg skulle gå for denne varianten når jeg går for juletre i år. Da sliter en ikke med at barnålene er huset rundt helt til påske. For en ting som er sikkert, det er at plastikk er helt uaktuelt.


Når det er kalde grader og skauen er full av rim, da får man litt julestemning. Julematen er på fult inntog i butikkene. Juleleverpostei og julesylte, med rødt papir og pyntet med røde sløyfer og nisser. Julegodteriet er for lengst godt plassert sammen med julebrusen. 


Spørs om jeg får ta en runde med hunder og nisseluer om det skulle komme noen snøfnugg, eller så kanskje jeg skulle ha en backup plan med rim. Det er alltid kos å ta julebilder, like spennende når små hunder skal være med for første gang. Har nok litt vanskelig for å se at alle julenisselueduskene får henge i fred når Hailey skal posere. Men det kan gå over all forventning også.


Jeg har ikke helt fantasien for noen adventskalender i år, men det er jo noen uker til den eventuelt skal trå i kraft, så kanskje det dukker opp noe spennende. Vi får se...


Den nærmeste uka ser det ut til at det skal bli litt rim og solskinn. Så jeg får vel tidlig opp en dag og nappe med meg noen nisseluer. 


Godt å være ferdig med min del av månedsavslutningen, så jeg har litt roligere dager. I dag pakket jeg siste rest av Levucellblandingen, så nå kan jeg endelig starte fra småsekkene isteden for den kjempestore 600 kilos sekken. Men når den er tom så betyr det at jeg har spadd den opp i 600 små bøtter og spann. Variert arbeidsdag er absolutt det beste jeg kan ha. 


Alle snakker om snøen som laver ned rundt om kring i kvel, men her har det bare frosset til på bakken og blitt is. Litt småglatt når jeg var ute med hundene, etter yr å dømme så blir det ikke snø her med det første heller. Håper på litt bedre søvn i helga når jeg ikke skal noe. Men den siste uka og vel så det så har det blitt mengder med drømming, stort sett av uvesentlige usannsynlige ting. Noen sliter med å sove når det er fullmåne, kanskje det er månen som har innvirkning på drømmene mine også? Da er det håp snart. Men noe annet er det nok, for jeg kan snart ikke huske sist natt jeg sov fra jeg jeg la meg til jeg skulle stå opp. 


Men uansett så blir det nok tur med fotoapparatet iallefall. Med eller uten nisseluer, men det må da komme litt snø den nærmeste måneden?


Disse hvite englene fløy forbi her en dag når jeg kom hjem fra jobb.


Majestetiske fugler, rart de klarer å holde seg flyvende egentlig. Litt langt fotohold, men når en ser dem så må man jo prøve å få noe brukbart ut av det.



Helgen er nok "made in Kina", den varer jo aldri lenge....

1 kommentar:

  1. Mäktiga fåglar, svanar. Ingen julgran här, allra minst någon av plast. Men kanske en ljusslinga i rosenbusken framför verandan.
    Inga tomteluvor heller, men det blirtrevligt att så småningom se bilderna här. Ingen snö hos oss heller, men frost de flesta mornar.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...