torsdag 30. november 2017

Byfrøken


En julepyntet by, øker det salget til butikkene? Eller hadde folk handlet avlikevel siden det er jul?


Hailey startet tidlig på spøkelsesalderen, og da er det bare å følge opp med sosialiseringen. Når vi av likevel skulle kjøre Patran til Hønefoss i går, så kunne vi like godt ta oss en runde i byen samtidig.


Det hadde snødd litt og skumringen kom så det ble skikkelig julestemning når vi tuslet rundt i gatene.


Turen startet som den pleier i parkeringshuset, så vi får kjørt heis en etasje før vi går ut og ned på torget. Vi går stort sett den samme runden hver gang, gjennom de mest befolkede områdene, litt trafikk og bruer over elva. Gjennom parken og over busstasjonen. Mye inntrykk for en liten frøken som begynner å bli riktig så stor. Nå er hun seks måneder og mange av valpenykkene er borte. I alle fall de slitsomme nykkene.


Jeg jobber stadig med å få tilbake livs gleden, så en må ta vare på de små øyeblikkene. Legge bak seg ting en ikke trenger å ta med seg videre på veien.


Ikke så enkelt å få henne til å gå foran meg, for hun er jo vant til å skulle gå ved siden av meg,  men da blir det ikke så fine bilder som når hun er foran. 


Flink til å vente på grønnmann er hun blitt også.


Litt kulturelle må vi også være når vi har muligheten. Ved Fengslet er det bilder fra Hønefoss i gamle dager. Med så mye planer som har kommet den siste tiden også, så vil det være en by med store forandringer innen få år. Håper bare de får noen flere arbeidsplasser til regionen og ikke bare tenker leiligheter.


Når vi nærmet oss slutten på runden vår så var det nesten blitt helt mørkt og julelysene kom til sin rett.


Gjennom parkeringshuset for å gå til heisen slik at vi kom opp til bilen slik at vi kunne dra hjem igjen. Jeg hadde nesten regnet med at hun ville bli ganske skitten, for alt synes jo på en hvit hund iforhold til en svart. Sånn sett er Ronja veldig praktisk som er spraglete.


I morgen er det den andre vintermåneden og ikke minst julemåneden. Her er det ikke noe julestress, i år skal det bare være kos. Det har nemlig jeg bestemt! For neste år da er det et helt vidunderlig år som skal gjennomføres.Sånn er det med den saken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...