torsdag 7. desember 2017

7. luke


I dag ble det julegardiner på kjøkkenet. Jeg rakk ikke å stryke dem i går, så etter at jeg hadde vasket og tatt ned de gamle gardinene så fikk vinduer være vinduer. Men julestjernene ble hengt opp. En i hvert kjøkkenvindu og en i stuevindu. Blir straks litt mer julestemning med litt pynt, det er ikke så mye som skal til.


Dagens gladsak eller høydepunkt er jeg slett ikke sikker på, for dagen i dag kan like godt gå i glemmeboka egentlig for min del. La oss håpe at det blir en gladsak seinere i kveld, eller så får en håpe på lykkelige drømmer i natt.


Når Ronja skjønner at det er skitur det dreier seg om, da tar hun helt av. Hoppende glad er vel en grei betegnelse.


Hun veit godt hvor skiløypa går, så hun synes jeg er en skikkelig sinke til å komme meg ned til løypa.


Mounty er ingen sinke i skisporet han heller.


Så var vi endelig nede på jordet og både han og Ronja løp alt de orket.


Å ta bilder i fart når en aker på ski, med så dårlige lysforhold og forholdsvis rask fart så er det ikke enkelt å få fine bilder. Så de får bli som de blir.


Når Ronja har fått rundene sine så er det de andre som skal få strekke litt på beina sine. De setter ikke mindre pris på skitur de heller.


Til at det var Haileys første møte med skitur så synes jeg hun var veldig flink til å passe seg når jeg gikk og akte nedover bakkene. Siden løypa er kjørt opp i et åttetall så hendte det hun tok feil løype og måtte løpe i løssnøen for å komme bort til oss andre.


Snøen når henne opp på magen omtrent, men det virker ikke som det er noe problem på farta hun setter opp.


2 kommentarer:

  1. Har du fortfarande kvar den vita fina snön? Har du själv stickat den fina tröjan ? Ja det var då ett snabbesök i finska huvudstaden du gjorde. Det finns två berömda kyrkor där, Uspenskikatedralen, i rysk stil, stor och vacker, Domkyrkan med en massa trappor att klättra uppför, o en tredje höll jag på att glömma, den mest berömda, Tempelkyrkan som ligger helt under jord. Jag har bara varit i Norge två gånger, en på campingsemester då vi åkte runt i södra delarna och även besökte Lillehammer, det var innan OS gick där, och en gång hälsade jag på en bloggvän som bor nära Kongsvinger. Ett underbart vackert land och jag har en Hurtigrutt-resa på min bucketlist.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja jeg er så heldig at det ligger snø ennå! Ronja trenger litt varme når hun er ute, da det er forholdsvis kaldt om vinteren som regel. De er så dyre å kjøpe så da strikker jeg selv. Da får en noe som passer akkurat også. Jeg har aldri kjørt med hurtigruten, det får jeg gjøre når jeg blir pensjonist ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...