torsdag 11. januar 2018

Kveldssyssler


På kveldene så hender det at jeg sitter og titter på gamle bilder. Nja gamle og gamle, men det er nå noen år siden... til tross for at jeg ikke ser en dag eldre ut i dag! Noen bilder vekker gode minner og noen kunne jeg vel egentlig ha vært for uten å se på igjen.


I en lang stund har jeg spilt Pet Rescu Saga og Blossom Blast Saga på kveldene når jeg har vært ferdig med det jeg skal, eller rett og slett skal ha litt å bryne meg på. Det er slett ikke noe å legge under en stol at det ikke er alle brettene som er like enkle på disse spillene en kommer over. Men etter et tips på Paula sin blogg, så fant jeg Backpacker. Det er et veldig lærerikt spill som du drar rundt i verdens hovedsteder og må svare på spørsmål om denne byen og severdighetene som er der før du kan komme deg videre.  Du må tjene penger så du har råd til billetten så du får reist videre, eller for å kjøpe suvenirer. Du må skaffe deg billetter så du kommer inn på attraksjoner slik at du får løst oppgavene inne i byggene.  Så langt har jeg vært i Roma, London og Paris. Jeg kjøpte billett til Russland, selv om oppdraget egentlig sender meg til New York. Gjorde det mest for å se hva som skjer om en gjør ting som en egentlig ikke skal. Får jeg oppdrag i Moskva, eller må jeg levere pakken i USA før jeg får gjort noe? Jupp. Jeg må til New York før jeg får nytt oppdrag, men jeg får gjort andre ting i Moskva da.


Hjemmesiden får også sitt "stell" om kvelden, gjerne er det en oppdatering av "vårhverdag" det vil si bloggen. Før jeg begynner med oppdateringen så er det en runde hos alle jeg følger som jeg har laget en liste over på høyre siden av bloggen. Den fungerer ikke fra mobilvisning, men om du tar nettvisning så får du tips om gode blogger som du kan følge med på. Noen handler om hunder, andre om de som er glade i å være på tur og de siste er noen som skriver bra om sitt hverdagsliv. I det siste har det blitt litt i overkant med skjermsaker, men jeg kan ikke si det frister å tilbringe timesvis ute når gradestokken kryper nedover, selv etter å ha passert -20. Skal ta det igjen når det blir mildere. 


Mandagskvelden er tv3 kveld. Krim serier er vel det jeg ser mest av på tv for tiden. Los Angeles blir avløst av New Orleans.


Ellers i uka er det noe titting på MAX. Der går blant annet Nattpatruljen.


Mange av programmene kan du se på såkalte nettløsninger, men jeg ser ikke noe grunn til å se dem der når de går på tv. For det første så er jo tv skjermen mange ganger større enn en pc skjerm.


Ser jeg på dansk tv3 da de har nye episoder i forhold til de som blir sendt på tv3 i norge.


På onsdag er det både Stjernemøte på tv2 hvor idrettspersoner møter hverandre på hjemmebane. Om det blir flere episoder enn nummer to er jeg ikke så sikker på. Synse dette hadde fryktelig dårlig regi og klipping. 

Ha en god kveld med de syslene du liker best. Nå fikk du et lite innblikk i mine skjermsysler om kvelden. Kanskje det dukker opp et innlegg seinere om mine andre kveldssysler også. 

2 kommentarer:

  1. Vad fin du är på fotot där! Du har så mycket fint i ditt liv, du lever som du lär, och har tid och möjlighet att hjälpa andra. Roligt att du gillar Backpacker, lite mer krävande än andra spel...Tycker så mycket om dig o är glad att du hälsade på hos mig så vi fick bli vänner

    SvarSlett
  2. Tusen takk, det var veldig hyggelig skrevet!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!