tirsdag 2. januar 2018

Nå er det over...


Nå er det over, 2017 forsvant over kanten…
og nå står vi foran 2018


Med alt det kan føre med seg av farer,
og store utfordringer.


Vi må ha øynene åpne på veien.
la oss gå et stykke av veien sammen.


Forsøke å hoppe over vanskelighetene,
med forsiktighet,
klarsynthet,
men uten å nøle allikevel.


Når du står foran en utfordring
bli ikke redd, men forsøk å smile av verden.


Gi en hjelpende hånd.
Utforsk!


Med nysgjerrighet,
sammen.


På det viset kan vi komme langt.
Veldig langt…

Til sist håper jeg at 2018 vil bli et behagelig år.


Nyt det!
Til deg og alle du er glad i:
GODT NYTT ÅR!


PS Teksten er stjålet fra Tove, ta en titt på siden hennes for bilder av mange flotte turopplevelser...


Det er to uker i året det ikke er så stas å være hund hos meg, det er de to første ukene i januar. Siden jeg jobber med regnskap så er det månedsavslutning for desember og årsavslutning for 2017 innen en tidsfrist. Det er når revisorene kommer på besøk... 10. og 11. januar. Da blir det mange timer på jobb, både litt lengre dager og onsdagene som pleier å være forbeholdt hundene fra morgen til kveld. Men de to første ukene blir det ikke mye annet enn MÅ ting med hundene. Jeg trøster meg med at de har det som Kongen på haugen eller Prinsessa på erta de andre femti ukene i året. 


Ser du hakkespetten i stolpen?

1 kommentar:

  1. Hej, jo jag ser hackspetten, men hade inte gjort det om du inte frågat! O jo jag förstår att det blir hektiskt när året skiftar och man har företag. Jag har drivit företag två gånger och man kan spy på all administration som följer. För oftast har små företag inte råd att leja bort allt pappersarbete. Och du har så rätt, dina hundar mår bra ändå, deras uppgift är att leva i flocken med dig och familjen, o får dom göra det så begär de inte mycket mer. Saknar de söta tomteluvorna som hundarna hade, men var sak har sin tid...

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!