søndag 28. januar 2018

Nok en helg passert


Så har jammen denne helga passert snart også. I dag ble det skitur på jordet igjen. Litt tungt første runden da snøen lavet ned her i går kveld. Ikke det helt store været i helga, men det ble nå i alle fall mildere i dag. Da er det bare kos på skitur, litt småsvett og en dusj etterpå. 


I dag var det egentlig EFIT igjen, men siden jeg var med på første runde i januar så står jeg over til neste dato i februar. 14. februar og valentinedagen det kan jo bli ganske sjarmerende. Jeg har jo laget noen valentineinnlegg med årene. 


Litt sein middag i dag da Patran jobber. Godt å komme hjem til middag da, ikke bare en tørr brødskive. Hvorfor kaller vi det egentlig en tørr brødskive når vi omtaler et brødmåltid? Brød er jo både ferskt og mykt, med godt pålegg så er det nesten det beste du kan spise. I alle fall det enkleste å lage til. Noen minutter så er det  bare å starte spisingen. Skal en lage et varmt måltid så går det fort et kvarter eller to.


Jeg må nok innrømme at mat er ikke min sterke side, hverken å lage eller nyte. Jeg lager mat for å ha noe å spise og spiser for ikke å være sulten. Det sies at veien til kjærligheten er via magen, men det er jeg slett ikke enig i. Jeg ville valgt en aktiv date isteden for en spise date for å være ærlig. Men så slipper jeg å date, for jeg er gift. Ingen av oss er så romantiske av oss heller, så det meste er ganske nøkternt.


Etter en uke på LinkedIn så har jeg skaffet meg 37 bekjentskaper. Jeg har vel egentlig blitt litt klokere på dette her, men skjønner ikke helt hvorfor en bare skal knytte kjennskap til de en allerede kjenner fra tidligere. Jeg har sendt forespørsler til personer som driver med ansettelser, som leder firmaer eller har en slik posisjon i et firma at de kan påvirke ansettelser. Vurderer litt at jeg skal lage en liten presentasjon og legge ut som beskriver drømmejobben, den ultimate saken som jeg kan legge sjelen min i.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...