torsdag 8. februar 2018

Blodige uker


Så snør det jammen igjen. Godt en har måket taket så en har litt å gå på. Snøen i hundegården har falt litt sammen så det går noen snøfnugg til oppe i den også før det er krise. Men tatt i betraktning at yr.no spår snø både i morgen og resten av helga, så må en klare seg uten solskinnstur på ski ser det ut til.


I går dro Hailey igang løpetiden også, så nå er hun stor jente! Lady er nok så si ferdig med løpetiden, men Tessy er et par dager unna høyløpsk. Da er det veldig godt å ha grind i trappa så den blødende skare kan holde seg nede. Det setter Mounty stor pris på, da er han nemlig kongen av sofaen hele natta. Ronja i treseter'n og han i toseter'n. Klart dronninga og regjeringa må jo ha den største plassen så hun får strukket seg skikkelig ut må du skjønne,


Hailey er ikke fornøyd i det hele tatt at hun må være nede eller ute. Men det ser ut til at hun har innfunnet seg med at det er greit å ha fri tilgang til alle Tessy sine leiker. Nå gjenstår det bare å lære henne å rydde opp igjen når hun er ferdig leika også.


Minner om fotoutstillingen som kommer om noen uker.


Hei alle sammen,

Takk for alle fine bidrag til fotoutstillingen #opplevringerike! Nå er bildene sendt til trykk hos fylkesfotografen. Vi gleder oss til å se resultatet og tror dette blir en veldig fin fotoutstilling! Her kommer litt informasjon om utstillingen.

Utstillingen
På Veien kulturminnepark har vi et lite område i kafearealet vi bruker til temporærutstillinger, som skiftes 4-5 ganger i året. Gjennom godt samarbeid med Tone Reneflot Thoresen i Ringerike utvikling og dere, kan vi nå åpne sesongen med fotoutstillingen #opplevringerike. Utstillingen består av 30 bilder tatt av dere, tagget #opplevringerike og reposta fra Ringerike utviklings instagramkonto @ringeriksregionen.

Utstillingen åpner søndag 25. februar og tas ned etter palmesøndag 25. mars. Museets åpningstid i denne perioden er onsdag, torsdag, fredag og søndag kl 11-16. Temporærutstillingene våre er en del av kafe -og butikkarealet og er derfor gratis å se. Nå i lavsesongen koster en billett til resten av museet 50,-/30,-. Vi har flere aktiviteter og arranngement for både barn og voksene i perioden utstillingen står. Ta gjerne en titt på programmet her.

Utstillingen åpnes av ordføreren i Ringerike Kjell B. Hansen og med musikk av lokale Mellow, kjent fra Norske talenter på tv2. Håper så mange som mulig av dere har lyst til å være tilstede på åpninga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!