torsdag 1. mars 2018

Årets første vårdag


Når er det riktig å erklære våren for ankommet? Er det en dato, en temperatur eller rett og slett en følelse? Tradisjonelt blir årstidene delt opp i tre og tre måneder. Mars regnes som en første vårmåneden her på den nordlige halvkule, og dermed kan vi kanskje bare fastslå først som sist at den første vårdagen er 1. mars. I følge Yr.no er det vår når gjennomsnittstemperaturen gjennom et døgn er mellom 0 ºC og 10 ºC. Og når temperaturtendensen samtidig er stigende. I dag tidlig var det 22 kalde blå grader, så her er nok våren noen dager unna!


Lady var full av energi i dag dag jeg kom hjem fra jobb, så det var ikke enkelt å komme unna litt aktivisering. Med bare tolv kuldegrader og mørket som ikke hadde kommet ennå når vi hadde spist middag... ja da var det bare å finne fram skiene. Det ble ikke så veldig lang tur, men noen runder ble det da. Jeg holder stort sett på til Lady er fornøyd. Det er stort sett hun som maser og ikke er fornøyd. 


Men Hailey er alltid med om det er noe som kanskje kan være gøy, og skigåing er knallgøy.  Hun er egentlig veldig positiv til alt jeg foreslår. Nå som våren nærmer seg er det snart på tide å sjekke terminlista igjen for å finne noen utstillinger å melde på. Hun er jo blitt junior allerede, så neste resultat blir tellende. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!