søndag 18. mars 2018

Skyfri himmel


Nok en herlig iskald morgen å våkne opp til. Sola skinner fra skyfri himmel, så da skjønner en at det er håp om varmegrader litt lenger utpå dagen. Det var bare å smøre seg med tålmodighet og vente. I mellomtiden hadde jeg fått svar på innlegget om Vectran. 


Så nå er den solgt og slapp å komme til Vectrahimmelen innerst på Hensmoen. Jeg fikk det jeg forlangte for den og forhåpentligvis en lykkelig eier i andre enden. Et problem ute av verden, så nå er det bare å bli fortrolig med automatastraen. Det er ikke sikkert blir fult så enkelt egentlig.


Men biler er vel til for å byttes, er de ikke? Problemet med biler er at de en virkelig har lyst på de er jo så svindyre at en kan heller kjøpe seg en hel blokk enn bil.


Ved halv ett tiden så lurket jeg meg ut for å ta noen runder på ski på jordet, det var silkeføre og det ble egentlig noen runder mer enn jeg hadde tenkt. Lady tok helt av og ville stadig en runde til, så da var det bare å følge med da. Hun har godt av å få ut litt energi når det er så bra skiføre. 


Når Lady var sånn nogenlunde fornøyd var det inn for å hente Ronja, hun trenger absolutt å strekke på beina hun også. I går sto jeg på sporsetteren etter traktoren for å forhåpentligvis få et jevnere spor. Når det ikke er noe tyngde på det så skal det bare en liten hump til for at den skal skeine litt. Så i dag var det flotte spor å gå i etter de iskalde gradene i natt.


Det beste med skitur er vel å komme inn igjen småsvett og ta en skikkelig varm dusj, dumpe ned i sofaen og vurdere hva en skal ha til middag i dag. Man trenger da ikke å ha så fryktelig mange planer en søndag ettermiddag egentlig.  Jeg trenger ikke det i alle fall. 


Etter en utrolig hyggelig kveld i går, så trenger ikke jeg å være sosial på noen helger jeg altså. Nå er det påske neste helg, jeg skal ingen steder bare nyte hjemmetilværelsen i over en uke. Merethe og Marius kommer i slutten av påsken. Kanskje det blir pølsegrilling på bålplassen og solskinnet holder seg. Spørs om jeg må ned med en spade og måke fram grillen, så sola har sjans til å tørke opp så det går ann å få fyr på den.


Nyt søndagskvelden, om du har planer eller ei...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...