torsdag 5. april 2018

Du veit du...


Du veit du har skitten hund når du er i tvil om det er en golden retriever eller en flat coated retriever du har foran deg.


Du veit du har kjørt hardt hjem når det lukter svidd clutch av en automatbil.


Du veit du er godterisjuk når du spiser godteri du egentlig ikke liker.


Du veit du er grinete når du ikke prøver å være hyggelig engang.


Det hjelper ikke akkurat på sånne dager at det pøsregner hele dagen, når du har joggesko på jobb og finner ut at du aller helst skulle hatt vadere.


Når det røsser inn med meldinger på telefonen når du kjører hjem fra jobb, når du da ringer opp igjen for å spørre hva personen lurer på... og svaret er jeg sendte en melding da...


Så akkurat i dag tror jeg det er lurt å ta et bad og legge seg tidlig... men skal man nå alltid gjøre det som er lurt da?


1 kommentar:

  1. Hihi, då förstår du hur Blinka ser ut med sina korta ben och långa päls!! Det är marsch in i duschen efter varje promenad. Men hon är så duktig, hoppar själv i badkaret och vill bli ren och fin. Men imorgon, då är det dags för årets första trimning, sen blir det så mycket lättare att hålla henne ren och fin. Torka av magen o tassar med en handduk så är det klart. Trevlig helg!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!