fredag 6. april 2018

Hestehov og blåveis?


Var det noen som sa det var våren nå? Mange som har lagt fram bilder på nettet av hestehover. Her er det nesten en meter snø fortsatt så det kommer vel hestehov til sankthans kanskje? 


Fredag kveld og jeg har landet i sofaen. Kalenderen min viser ingen aktivitet i helga eller til neste uke, så da er det vel bare å ta en liten påskedose i helga da kanskje? Det er vel ikke spådd all verden til vær, men opphold blir det forhåpentligvis. Merkelig hvor mye været egentlig betyr om man skal gjøre noe, eller ikke gjøre noe... alt er da mye triveligere om været er bra.


Jeg er litt spent på hvordan Hailey reagerer når hun ser igjen Susanne på utstillingen i slutten av april. Erfaringsmessig så husker valpene stemmen i lang tid. Blir spennende å se hvor lik hun er søsteren sin også. 


Når neste vinters ved skal i hus og stables så den tørker skikkelig, så er Hailey veldig behjelpelig. Hun var så behjelpelig at hun fikk sitt eget vedtre, så vi skulle ha igjen noen å stable.


Ronja er ikke verre enn at hun skal ha litt ved hun også. Men hun drar ikke med seg så store kubber.


Har ikke fått flis mellom tenna enda.


Vi får vel finne på noe i morgen så en slipper å være så veldig huslig kanskje. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!