søndag 29. april 2018

NRK Østfold


Når man gjør det bra på utstilling så får en med seg både sløyfer og premier med seg hjem. Dagens fangst for Hailey var parapy, retrieverbånd, lysende halsring som kan lades opp 500 ganger, tørrfor, lampe i flaske, servietter og ikke mindre enn fire rosetter. 


Dommer: Jim Richardson
Resultat: Excellent, 1 konk, CK, Res Cert, 3. BTK. BIS 3 junior
Kritikk: Nice quality troughtout, beautyful head. Excellent pigmentation. She is very confident and it shows on the move where she exselt. So stylish. Good angelation both end. I like her type and quality.


Hvem står opp frivillig, ja en har til og med betalt noen kroner for å få lov til å stå opp kvart over fem en søndag morgen. Jo jeg må bare tilstå det gjorde jeg i dag. Jeg liker å være tidlig ute, for å slippe stress i siste liten, men når en har telt å sitte i så er det bare å slappe av og nyte synet av flotte hunder når en er klar. 


Det fine med hundeutstilling er at det alltid er hannhundene først. Så om en skulle være litt seint ute, så har en litt å gå på om en har tispe.


Hailey er en drøm å ha med seg rundt, så hun tok dagen i dag med knusende ro. 


J'Yaris Iz Doliny Solcona "Yaris" Susannes russiske gutt.


Flott gutt det


Haileys mamma, "Abbey" Golden Legend Angel Of The Dream.


En nydelig hund synes jeg. Henne hadde jeg veldig lyst på en valp etter, og det ble det jammen. 


Dommer Jim Richardson


Hailey kan legge seg til å sove uansett hvor hun er. Jeg er så glad for at hun er en så sosial og medgjørlig hund som tar alt på strak labb. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...