søndag 27. mai 2018

Premiere Urbane Totninger

Sommeren 2018 inviterer Urbane Totninger til nok et sommershow, og ambisjonene er selvsagt: 


This will be the best summershow ever!28. februar klokka ni på morgenen ble billettene til premieren til UrbaneTotninger 2018 sluppet og jeg logget på når jeg sto opp for å sikre meg et par stykker. Siden jeg hadde fri fra jobb, så var det det å huske det da. Jeg regnet nesten med at det ikke hadde vært noen ledige plasser, for gruppesalget hadde vært åpent siden januar. I og med at det er unummererte billetter så er det ikke godt å si hvor mange som fortsatt var ledige. 

#1 Lewi Bergrud
Er fra Øverskreien, bor i Oslo/Porsgrunn. Jobber som musiker. Svært travel mann, som spiller en haug med instrumenter, og synger så selv ender får gåsehud. Har gitt ut soloplate, spiller med Kurt Nilsen og har også rett som det er konserter i Tyskland.

#2 Torbjørn Dyrud
Er fra Kapp, bor på Kapp. Jobber som musiker og komponist. Bakgrunn fra kirkemusikk og kordireksjon, men har de siste årene etablert seg som visesanger. Har det siste året vært svært travel med å komponere musikk til en stor, internasjonal animasjonsserie. Denne kommer snart på en TV nær deg.

#3 Paul Håvard Østby
Er fra Eina, bor på Kapp. Jobber som komiker og tekstforfatter. Slo gjennom som standupkomiker, har prøvd seg som forfatter og programleder, men er på Toten mest kjent som rollefiguren ”Håkon Skaug”.

#4 Ida Marie Ringerud
Er fra Smågarda på Bøverbru, bor på Gjøvik. Jobber som fastlege på Raufoss. Er Urbane Totningers og hele distriktets ”gromjinte”. Mest kjent for sin fantastiske sangstemme, men er også en dyktig parodiker med herlig komisk timing.

#5 Gustav Nilsen
Er fra Kapp, bor i Oslo. Jobber hovedsakelig som komiker, men også med ”voicing” av filmer, bøker og reklame. Sett i en rekke TV-program, og mest kjent for sine fantastiske parodier. Et multitalent på scenen.

#6 Sverre Fredrik Bø Nordheim
Er fra Starum, bor på Kapp. Jobber som polsjef på Lena. Lå lenge an til å bli skuespiller, men klarte å gjøre hobbyen til levebrød, da han fikk stillingen hos Vinmonopolet. En fantastisk sceneartist, som ofte kalles ”han vesle polsjefen” eller ”han vesle homoen”.

#7 Håvar Gjestvang
Er fra Skreia, bor på Skreia. Jobber som musiker og som event-mann hos Kjentfolk. Har reist rundt og spilt i band fra han var syv år gammel. En ettertraktet trommeslager, som blant annet spiller med Narum.

#8 Jon Anders Narum
Er fra Eina, bor på Eina. Jobber som musikkprodusent og musiker. Har eget studio (Eastlake) ved Einafjorden, der han er blitt en svært ettertraktet produsent. Har hatt stor suksess med bandet Narum de siste årene, og blant annet mottatt Spelemannspris.


Jeg og Patran dro oppover så tidlig at vi rakk en middag på Båtkroa før forestillingen. Vi kjøpte grillspyd med tilbehør. Knallgod mat, så Båtkroa kan absolutt anbefales om du er på Kapp og er sulten. Uteservering er heller ikke å kimse av når det er så varmt.


Når en formelig sitter på bryggekanten og spiser kan en ikke klage.


Det ble tid til en liten rusletur på moloen og en scannet stolpe, så nå fikk jeg ett kart til på statistikken.


Foran inngangen hadde de linet opp bilene sine. Hans Olav Lalum var på premieren også, litt uti forestillingen så skjønte vi jo hvorfor det.


Etter en halvtime i kø så var det bare å finne plass på tribunen.


Om du ikke har billetter ennå så er det absolutt vert å kjøpe.


Kveldens nest siste nummer var absolutt høydepunktet i forestillingen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!