torsdag 7. juni 2018

Bassengkos


Så var det jammen meg nesten tredve grader igjen. Godt det er spådd litt mer skyer framover så det går ann å planlegge litt turer når en får ferie. Om det ikke blir kaldere så får en trekke opp på fjellet. Litt etterlengtet regn er det spådd på mandag, så da får jeg vel kanskje drøye til tirsdag.


Når jeg kommer hjem fra jobben om dagene, så er det bading på hundene i bassenget før jeg starter på mat. Til tross for at de har skygge i hundegården så er det alltid godt å avkjøle seg i vann for en retriever.


De trenger ikke ball for å bade, men om en kaster ball ut i bassenget så blir de litt aktive med å klatre opp bassengtrappa og løpe rundt kanten for å hoppe ut i vannet igjen. Noe mer aktivitet enn det blir det ikke om dagen. Det får vi ta når det blir kaldere til høsten. Nå vil vi ha sommervarme, bare ikke fult så mye som tredve. 


Hailey har blitt litt av en reser til både hopping fra kanten og dykke etter ballen når den går under overflata.


Hun er blitt litt mer frampå og prøver å få tak i ballen til tross for at en av de andre har den. Det hadde hun ikke gjort for et par uker siden.


De er flinke til å lage køordning for å komme seg opp fra vannet igjen.


Før det er full innsats for å komme seg fortest mulig ut i vannet igjen for å hente ballen.


Tessy sparker skikkelig ifra på kanten for å komme nærmest mulig ballen. De hopper så si over hele bassenget, så en dag kakker de vel tennene i veggen på andre siden.


Ronja er slett ikke noen pingle når hun skal ut i vannet hun heller.


Full satsing på kanten og sikter seg inn på ballen etter beste evne.


En liten antydning til at det skal bli skikkelig mageplask.


Før beina kommer fram og treffer vannflata først.


Litt spruting må man da få til om man er liten.


Hailey og Ronja trenger egentlig bare en ball, for de er veldig flinke til å hente annen hver gang.


Hailey er like elegant som alltid.


Når Lady er med derimot så er det best med en ball for mye, for hun vil gjerne ha både to og tre stykker for seg selv.


Utrolig flink til å klatre badetrapp er hun blitt, til tross for de første gangene da hun aller helst skulle klatre ut av bassenget på strake veggen. Litt rettleding og trappa satt som støpt.


Håp om at resten av pelsen forsvinner i løpet av uka, så kanskje det blir blank fin pels igjen til vi skal på utstilling igjen på Elverum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!