lørdag 9. juni 2018

Første feriedag


Ser ut til at varmen skal gi seg litt, så da kan en ha en litt mer aktiv ferie enn med mange varmegrader. Jeg har jo stort sett med meg en pelsdott eller tre, da er gradestokken en vesentlig medskyldig.


Skal man nyte ferien så må man gjøre noen forberedelser, så i dag ble det litt forberedelser og litt nytelser. Dagen startet med klesvask og vask av bassenget. Når det er bare hundene som bader der så trengs det litt vannbytte til tider. Mengder med hår og alger så litt såpeskuring ble det før det ble fylt opp igjen. Med slange fra elva er det "utømmelige mengder" å ta av. Så ble det golvvask, så nå er jeg klar til å nyte to uker ferie uten husarbeide forhåpentligvis.


Siden det ikke ble nok vann i bassenget før seint på kvelden så ble det en tur i elva på oss. Der var det ikke så mye vann å snakke om, så det var dårlig med svømmekulper i fossen. Varmt var det å gå opp igjen også, så det ble dusjing i slangen på hele gjengen når vi var hjemme igjen. Det satte de pris på. I kveldinga kom det ti regndrøpp og noen tordenskreller, men det ble liksom ikke noe skikkelig ut av noe av det.

* *

Meisemor er aktiv i varmen med så mange små som skriker etter mat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!