mandag 18. juni 2018

Siste skoledag


Når jeg ventet på at Patran skulle hjem fra skolen i dag så fikk jeg besøk ved siden av bilen. Nøtteliten var på vift, tror det må være en unge, for den var veldig liten iforhold til andre ekorn.


Før helga så jeg at det var noen som skulle gi bort tomatplanter på FB, så etter at Merethe og Marius hadde reist hjem i ettermiddag så dro jeg for å plukke dem opp. Det viste seg at jeg endte opp med hele 7 planter.


Jorunn hadde en imponerende hage med både drivhus og hagedam. Skulpturer og fontener. En sånn hage som jeg har lyst på når jeg blir pensjonist og har god tid. Kan vel ikke ha hagedam heller om jeg har retrievere i hus. Men først så gleder jeg meg til jeg får tomater på disse plantene.


Dagen i dag har vært litt husmoraktig, kan ikke skjønne det, men gulvene trengte litt vann og såpe. Blomstene litt vann og litt klær skulle vært vasket, det skulle de fortsatt for å si det sånn. Kanskje de blir reine iløpet av uka... i morgen kanskje? Eller på onsdag? Flere reine i skapet ennå i alle fall.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...