onsdag 1. august 2018

Badenymfer


Når jeg skulle kjøre Patran på jobb i dag tok jeg like godt med meg Ronja og Hailey for å bade litt i Tyrifjorden når jeg måtte ut å kjøre av likevel. Det var utrolig godt badevann, så jeg angret på at jeg ikke hadde tatt med meg skikkelig badetøy. Spørs om det blir det når jeg skal hente henne igjen.

* *

Hailey jukser og går på bunnen, men Ronja må svømme.


Før Patran forsvant inn i kafeen på Røssholmstranda ble hun med ned på stranda for å ta noen bilder av oss. Jeg hadde ikke med meg fotoapparatet, for jeg hadde ikke tenkt å ha noen fotoseanse, men det var veldig hyggelig nå Patran spurte om hun skulle ta noen bilder av oss før de åpnet.


Litt aktivitet må man ha når man først er i vannet. Ronja er litt kortere i beina så det var ikke så enkelt å løpe til tross for at hun nådde bunnen. Spruten sto til alle kanter og Hailey storkoste seg.


Det var ikke mange som hadde kommet på stranda, men jeg regner med at det er fult opp der når hun skal hjem igjen.


Vi løp fram og tilbake noen ganger før Patran stakk på jobb, så vasset vi litt på egenhånd før vi satte kursen mot bilen igjen.


Kanskje det blir et par dager der når jeg har ferie, holder lenge med dagsturer for meg, trenger ikke være borte i ukes vis jeg altså. Ferie er å slippe vekkeklokke og ikke dra på jobb.


Slippe å måtte noe, men bare gjøre ting en har lyst til. Så egentlig burde jeg vel leike litt husmor før ferien tar til på onsdag... burde...


Når en skal ta bilde selv med mobilen har det en tendens til å bli litt i overkant nære bilder. Særlig med Hailey da hun er så nysgjerrig på hva jeg driver med.


Ronja svømmer helt uanfektet rundt og bare nyter vannet. Hun har blitt tatt så mye bilder av at hun kunne vel ikke brydd seg mindre.


Når det er så folketomt kan jeg dra på stranda også, jeg gidder ikke bade i kø. Men det er noen ulemper med sandstrand da... all sanda som fester seg på absolutt ALT!


Nå har arbeidet på jernbanebrua startet opp, så nå går det ikke å kjøre bil der lenger. Men tenkte jeg skulle sjekke om noen dager om en kan gå over, eller om hele brua blir borte. Togene kjører jo som normalt til og fra Bergen, men de kjører veldig sakte da. 

2 kommentarer:

  1. Glada vovvar och en lika glad matte :D Härligt att se hur ni njuter.
    Var och en firar semester på sitt sätt och alla sätt är bra om man blir glad av dem :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...