mandag 13. august 2018

Feelgood bok


En bok i kategorien feelgood ISBN 978-82-02-57875-6 på 413 sider.

Marnie har gjort så mange tabber på sin vei at hun frykter hun aldri vil komme på riktig spor. Men så blir hun kjent med en fremmed dame i en bakegruppe på nettet, og snart er livet iferd med å forandre seg igjen. 

Jeg sleit litt med å komme gjennom første tredjedelen av boka, men så tok den seg opp. Det var vel litt mange navn og personer som ble trukket inn som egentlig ikke var så vesentlig for handlingen. Men jeg ble nå sittende til langt på natt i går og lese. Sånn er det å ha ferie, men jeg er vel ikke så flink til å legge meg uansett.

Litt mange dødsfall i boka til at det egentlig skulle være noe feelgood bok også og utfallet av boka var innlysende fra starten egentlig, Men en satt igjen med endel spørsmål når boka slutta over ting som hadde vært "hoved" tema gjennom boka. Nei en fikk ikke svar på hvem som var hverken moren eller faren til den adopterte hovedpersonen. Hvorfor var dette noe som ble bragt på bane gjentatte ganger da?

I dag var planen en fjelltur, men så fikk jeg mail om levering av pakke. Og når de bruker DHL, så blir nok ikke pakka bare plassert foran døra når det ikke er noen hjemme. De ringte ved halv elleve tiden og sa at de kom om en times tid. SÅ jeg får se når de dukker opp om jeg kan ta meg en liten tur på et litt nærmere sted i dag, så får det bli fjellet i morgen isteden.

I går dro Hailey igang med sin løpetid også, så da er hun høyløpsk på utstillingen til NRK avd Ringerike som hun er påmeldt til. Jeg får se ann hvor grisete hun er bak, for blod og hvit pels gjør henne til reine danskeflagget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...