tirsdag 21. august 2018

Livet går sin gang


Har en liten følelse av at det har blitt litt i overkant mye pus her de siste dagene, eller nesten siste uka. Men når en har sånne små så må en jammen passe på å ta bilder, for de vokser noe innmari raskt. Alt for raskt, Gjør ikke alle små det da?


Hundene får da sitt de også om dagen selv om det kanskje ikke virker sånn akkurat her. Men de to med løpetid tilbringer mye tid i hundegården om dagen. Mounty står i den andre hundegården så han ikke skal hoppe inn til jentene. Plutselig så finner han ut at han skal ta seg en runde i tillegg, så om jeg ikke har tid til å se på han hele tiden, så plutselig sniker han seg bort, Da er det greit at han står der han ikke klarer å hoppe ut.


Hailey og Tessy får en løperunde nede på jordet om dagen og en liten runde oppe i havna. De må jo få ut litt energi her, ellers blir de jo ikke til å ha i hus om kvelden. Da er de iallefall opplagte til masing i trappa. Merkelig nok klarer Mounty å holde seg oppe om kvelden og ikke skli seg over grinda til jentene nede. Det kommer nok av at de holder seg nede og ikke står i trappa og henger,


Må dere stå der altså og ikke på samme siden av grinda som oss? Det ble en tur denne siden utover til Veme på jentene i dag. Virket ikke så varmt når vi gikk hjemmefra, men jammen er det varmt nok når sola får tak mellom skyene. Høsten kom brått i år. Men det kan jo bli varmt om dagen selv om det er kuldegrader på natta.


Noen dager blir det biltur på Hailey og Tessy, så slipper en å legge igjen invitasjoner over hele bygda. Men det kommer stadig vekk ei regnskur eller to om dagen, så noen langtur legger jeg ikke ut på. Dette har vist seg å bli den lateste ferien jeg har hatt på lenge, men det er litt greit å være hjemme å kose seg med småpusene.


Ikke er jeg så reint lite imponert over Merethe heller som så si akkurat har startet på sin strikkekarrière, så har hun tålmodighet til å strikke et helt fullvoksent setedalsteppe til Marius. Tror ikke jeg har strikket noe i det heletatt på så tynne pinner etter at jeg strikket grytekluter på skolen. Så når de var hjemme her i helga så var de i Hønefoss for å handle inn garn til nye prosjekter. Du veit du har handlet garn når kassamannen kommenterer at "nå skal det strikkes ja"


Kattungene har mye glede av hverandre om de er våkne eller sover inntil hverandre.


Mounty sjekker opp om de er nyvaskede, er de ikke reine nok så tar han en skikkelig vask på dem.


Da spiller det ingen rolle om de er trøtte eller leikne.


Ser ikke ut til at vasken blir veldig godt mottatt her. Ganske morderiskblikk når hun blir vekket og hufset på med en gang.

4 kommentarer:

  1. Det ingenting alls om det blir många bilder på katterna, eller på hundarna. De är så fina och det är så kul att se hundar och katter tillsammans. Lite jobbigt för alla under löptiden men det verkar ju gå bra.

    SvarSlett
    Svar
    1. Angrer like mye på hunn og hann når det er løpetid, men denne gangen har det gått over all forventing

      Slett
  2. Det var da ett fantastisk flott teppe! All honnør til strikkedamen 👍🏼
    Må si jeg er mektig imponert over hundene også, som godtar å få huset fullt av kattepuser! Kunne godt tenke meg en til jeg å, men våger ikke utsette gamle Nalle for den påkjenningen en gang til. Han tok det hardt, det tok vel seks uker før de aksepterte hverandre.

    Ps. Alltid fine bilder her 😉

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja knallfint teppe, også så jevnt strikket. Tror kanskje hundene så på kattene som valper når de kom, og valper er de jo vant til.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...