onsdag 29. august 2018

Vardar


Har du noen gang hatt nærkontakt med mulen til en hest? Om du ikke har så kan jeg love deg at du har gått glipp av noe vesentlig i dyreverden. Den er like myk som en kattunge eller kanin, like muskuløs som en en turner og har like god kroppsbeherskelse som en breakdancer.


Noen hester liker å stå å kose, de legger kinnet sitt inntil ditt, hviler hodet på skulderen din og elsker å bli klødd under haka. Vardar derimot ville ikke klappes engang. En meters sikkerhetsmargin ville han ha.


Beite var ikke så grønt og frodig at en skulle tro det trumfet litt kos, men tydeligvis så fristet i alle fall ikke jeg.


Så fikk jeg nøye meg med å ta noen bilder av han isteden da, men det var ikke veldig til variasjon i poseringene hans heller. Nei mat var det som sto øverst på lista, tror jammen det sto mat på punkt to og tre også jeg.


Tror ikke det nytter om jeg tar meg en tur seinere heller, virket ikke som grunnlaget var lagt for å bli tatt bilder av eller mulekoset.


Tidligere på dagen hadde jeg stoppet på Røyse for å se på føllet jeg tok bilder av tidligere i sommer. Jammen hadde det kommet et føll til på beite der. Der ble det mulekosing til den store gullmedalje. SÅ den var på den helt andre delen av skalaen. Ja da jeg hadde med meg kamera, så du skal få se.


I ferien så har jeg nesten alltid med meg kamera, så da er det jo bare å stoppe når en ser noen motiver.
1 kommentar:

  1. Ja, jag har gosat med hästar och fått känna deras varma andedräkt när de lägger mulen mot mig. Så mjuk och känslig :) Mina ungar har ridit och jag skjutsade ofta och var med och tog hand om hästarna både före och efter ridlektionen. Jag passade på att komma nära hästarna och prata lite med dem när jag kom åt :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!