torsdag 27. september 2018

Blystadrunden


Det var grått og trist når jeg dro på jobb i dag tidlig, men det ble en knall rød soloppgang før skyene tok overhånd og regne satte inn når det lysnet for fult. Utover dagen regnet det javnt og trutt, men yr påsto hardnakket at det skulle bli opphold og til og med litt sol i kveld. Dermed avtalte jeg tur igjen i kveld.


Jammen stemte det gitt. Det ble opphold og det var bare å legge i vei med Hailey og Ronja. Men før jeg kom så langt så hadde jeg vært skikkelig effektiv. Jeg tok et skikkelig skippertak i gangen og kjellerstua. Tømte kommoder for votter, sokker og skjerf. Det som er brukanes skal jeg vaske og samle på ett sted. Resten skal jeg levere så det ikke opptar plass hjemme her. Men når man prøver å rydde og drar fram ting så dukker det opp endel hundehår. Så nå lukter det såpe og ikke hund når du kommer inn.


1 kommentar:

  1. Regndagar behövs ibland, både för naturens skull och för att vi ska ta itu med diverse sysslor inomhus. Det känns säkert bra nu när du har röjt och varit duktig :) En skön promenad fick du som belöning.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...