tirsdag 4. september 2018

De Tre Musketerer


De er stadig litt modigere for hver dag som går. Nye ting de prøver seg på og nye ting som utforskes. Hundene bryr de seg ikke noe om lenger, det er akkurat som de ikke eksisterer i det hele tatt. Hundene er nok hakket mer interessert i dem, enn motsatt.


De vokser veldig om dagen, så det er ikke lenge før de er små pusekatter som har blitt voksne barske katter. Og forhåpentligvis skikkelige musefangere.


Fluer er tørrtreningsobjekter det jaktes iherdig på i vinduskarmen. Det var bare å samle potteplantene på sidene i vinduskarmen, men det virker som de aller helst vil ha hele vinduet for seg selv. Akkurat det blir en liten diskusjonssak foreløpig.


Når sola blir borte for vinteren så er det ikke sikkert det er så gøy å oppholde seg der, nå ligger de å sover i morgensola og virkelig koser seg i stativet sitt.


Denne musa som går rundt ettersom de dytter til den eller når de sitter på toppen av den, den er virkelig grom. Spørs om jeg skulle kjøpt en sånn til i og med at alle tre synes den er kjempegøy.


Patran hadde innsamlingsakson på skolen i ettermiddag, så jeg skulle hente henne ved nitiden i kveld. Siden det har vært så varmt i dag så har verandadøra stått oppe siden jeg kom hjem fra jobb. Kattene har virkelig løpt ut og inn og turnert rundt i blomsterbedene mine. Veldig spennende med buskas som er ganske stort i forhold til småpuser. Når jeg skulle hente Patran så var jeg sikker på at jeg hadde sett alle kattene inne før jeg lukket døra.


Men når vi kom tilbake var det bare Oliver og Lurven som møtte oss. Daisey pleier å sove litt i klesskapet så jeg tenkte å kikke etter henne der etterpå. Men først så skulle jeg ut med kattedoen til kvelds. Jeg tømmer den hver kveld, så de har rein do når jeg drar på jobb om morgenen.Når jeg lukket opp verandadøra for å gå ut så kom Daisey mjauende og virkelig klaget på et hun hadde blitt stengt ute et par timer. Uff det var slett ikke meningen, men hun må ha smettet ut når jeg har slept ut eller inn noen hunder. Enda godt det ikke var vinter og kaldt ennå.


Når kattungene herjer som verst så søker Ronja tilflukt i stolen. De har blitt så freidige at om det er en hund i veien der de har tenkt seg, så går de bare rett over dem eller hopper opp med en hund som mellomlanding.


Tipper hun er helt i hundre når jeg lukker opp døra i morgen så de kan herje rundt på plenen igjen. Tror nok ikke hun tok skrekken,


Mounty tar livet litt mer piano når de herjer rundt.


Litt synd det er spådd regn til helga, men helga etter det ligger helt ubrukt fortsatt. Har så smått noen planer, men får se hva det blir til. Det er vel ikke så mange helgene til det kommer snø som legger seg for godt i fjellet regner jeg med. Da nytter det dårlig med sommerdekk uten firehjulstrekk i tillegg.


Blir spennende å se hvordan kattungene oppfører seg når snøen kommer dalende til vinteren. Enten tar de helt av, eller så forsvinner de langt inn under vedovnen for å tine frosne poter.


Patran er vel den som ser størst forandring på dem når hun er borte i helgene. Jeg ser vel kanskje at de har vokst når jeg ser på bilder av dem rett etter at de ble hentet, men når en tråkker sammen med dem til daglig så er det ikke så enkelt å se.


Oliver sneik seg til å ligge i senga til Patran i går kveld. Jeg lurte litt i dag tidlig da det bare var Daisey og Lurven som mltte meg når jeg sto opp. Men tenkte kanskje han var på do eller spiste mat. Men nei da, ingen Oliver dukket opp.


Når jeg skulle dra så så jeg inn til Patran som skulle dra seinere på dagen, da lå Oliver midt i senga oppå dyna og virkelig breia seg utover, glippa med øynene og virkelig nøyt livet som enepus i senga. Det falt virkelig i smak, så det spørs om de ikke står i kø for å få komme inn om kvelden snart.3 kommentarer:

  1. Jättekul att få följa dina fina katter, och naturligtvis även alla lika fina hundar. Jag sitter här och ler åt alla deras tilltag :D

    SvarSlett
  2. Så bra at du koser deg med mine innlegg 😊

    SvarSlett
  3. Underbara kisse-bilderf! Jag har inte riktigt förstått, är det din katt som fått ungar eller har du köpt tre kattungar samtidigt?

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!